• Gratis verzending v.a. €99,-
  • 127.000+ producten
  • Materiaal 14 dagen op zicht
Inloggen
0 € 0,00
Niet meer leverbaar

Robotmaaier r70li

Artnr. 967271106
EAN: 4078500026178
Niet meer leverbaar
€ 1199,98 incl. 21,0 % BTW

Gratis verzending

Winkel in Hoenderloo

Omschrijving

De robotmaaier voor meer comfort en vrije tijd! Geschikt voor grotere en complex vormgegeven gazons.

De innovatieve GARDENA robotmaaier R70Li maait het gazon zelfstandig voor u, terwijl u geniet van uw vrije tijd of andere dingen doet. De R70Li maait met een willekeurig bewegingspatroon gazons tot maximaal 700 m² - effectief, betrouwbaar en zonder strepen of spoorvorming. Het resultaat: Altijd een uitstekend verzorgd gazon! De robotmaaier rijdt zelf naar het oplaadstation voor nieuwe energie. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Een draaischotel biedt een betere bescherming van de messen in moeilijke omstandigheden. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden.

Met een gewicht van acht kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25% aan. Het programmeren gaat ongelooflijk eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display. Duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de R70Li geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent. De krachtige en makkelijk te onderhouden Lithium-Ion 18 V / 1,6 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. De R70Li werkt stil en zonder uitstoot. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de R70Li om obstakels te herkenen en er langs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier wordt compleet geleverd met een laadstation, stroomkabel, grensdraad, haringen, reservemessen, koppelstukken en aansluitklemmen.

LET OP DIT IS EEN UITLOPEND ARTIKEL!
Staat er bij een product ''Niet meer leverbaar'' dan is iemand u helaas voor geweest en kunnen wij het product NIET meer leveren!
Als een product is uitverkocht en u heeft het toch besteld, dan zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten.

Specificaties

Productiviteit
Capaciteit werkgebied 700 m² ±20%
Oplaadsysteem Automatisch
Maximaal niveau verschil in werkgebied 0,25
Product
Informatie paneel LCD display met instellingen menu
Timer Ja
Type Geïntegreerde
Vermogen en opladen
Type accu Li-Ion
Oplaadtijd 50 min
Maaitijd op een lading 65 min
Gemiddeld energieverbruik bij maximaal gebruik 5 kWh
Motor- en maaisysteem
Maaisysteem 3 vlijmscherpe draaiende mesjes
Maaihoogte, min-max 20-50 mm
Maaibreedte 17 cm
Gegevens geluid en lawaai
Geluidsniveau Guaranteed sound level 60 dB(A)
Kenmerken veiligheid en beveiliging
Alarm Ja
PIN code Ja
Hefsensor Ja
Botssensor Ja
Installatie-accessoires
Grensdraad 200 m
Haringen 400 pcs
Extra messen 3 pcs
Totale afmetingen
Afmetingen product, LxBxH 58x46x26 cm
Gewicht 7.7 kg

Categorieën