Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena clickup! windlicht

-12%
Gardena clickup! windlicht
Gardena clickup! windlicht
Gardena clickup! windlicht
Gardena clickup! windlicht
Artnr. 970536901
EAN: 4078500057394
13 op voorraad
€ 37,99 € 33,43 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Gardena ClickUp! Windlicht

Het Gardena windlicht is een onderdeel van het Gardena ClickUp! systeem. Hiermee kan het windlicht met een klik op een balkonbesvestiging of steel worden geklikt.

Voor dit WindLight worden zeer hoogwaardige materialen gebruikt: Het onderste deel en de sluiting op de glazen bol zijn gemaakt van metaal. De ronde vorm van de glazen bol beschermt kaarsen perfect tegen de wind of regen, waardoor het licht helder brandt. Binnenin zit een plateau waarmee de hoogte en het brandgedrag van de kaars kan worden aangepast zodat het kaarslicht precies het door u gewenste effect bereikt. Gebruikelijke maten kaarsen tot een hoogte van 8 cm en een diameter van 6 cm passen in de bol, en ook de overal verkrijgbare theelichtjes passen in de houder.

Kenmerken

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen is een flexibel decoratiesysteem. Met behulp van de gemakkelijk te bevestigen ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp kunt u uw eigen tuin of balkon gemakkelijk in ieder seizoen met verschillende decoratieve elementen verfraaien.
Flexibel en stabiel

Flexibel en stabiel

Met de praktische One-Click-koppeling, kan het ClickUp! WindLight eenvoudig aan de ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp worden bevestigd, en er weer worden afgehaald. De koppeling tussen de twee elementen is zeer stabiel en wiebelt niet.
Stijlvol design in topkwaliteit

Stijlvol design in topkwaliteit

Het WindLight imponeert met een eigentijds en elegant ontwerp in premium kwaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen
In hoogte verstelbaar voor verschillende maten kaarsen

In hoogte verstelbaar voor verschillende maten kaarsen

Binnen het WindLight bevindt zich een in hoogte verstelbare plaat waarmee de kaars niet alleen in de gewenste positie kan worden gezet, maar waarmee ook het brandgedrag van de kaars kan worden aangepast. In de lantaarn kunnen kaarsen met tot een hoogte van 8 cm en een diameter van 6 cm worden geplaatst.

Specificaties

commerciële referentie 11430-20
GTIN-13/EAN 4078500057394
Specificaties
Gebruik Verlichting / Omgevingslicht
Diameter 154,4 mm
Garantie 5 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 785 g
Breedte 185 mm
Lengte 185 mm
Hoogte 235 mm

Categorieën