Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena cleansystem borstel hard flex

-18%
Gardena cleansystem borstel hard flex
Gardena cleansystem borstel hard flex
Gardena cleansystem borstel hard flex
Gardena cleansystem borstel hard flex
Gardena cleansystem borstel hard flex

Gardena cleansystem borstel hard flex

Artnr. 970618501
EAN: 4078500064699
3 op voorraad
€ 34,99 € 28,69 incl. 21% BTW
Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Sprankelend schoon en grondig - voor nat reinigen van grotere, schuine oppervlakken

Stromend water: Aangesloten op de waterslang via de steel, reinigt deze borstel grote, slijtvaste oppervlakken buitenshuisIntensief: Borstel met harde haren, bijzonder geschikt voor grondige reiniging van robuuste oppervlakkenAgile: De driehoekige borstelkop kan rondom worden gedraaid en gezwenkt en komt moeiteloos in hoekjes en gaatjesGARDENA geeft 5 jaar garantie op dit product na registratie. Meer info in de productomschrijvingInclusief: 1 x GARDENA Cleansystem harde flexibele steelborstelDe GARDENA Cleansystem harde flexibele steelborstel is geschikt voor het reinigen van grotere, niet kwetsbare oppervlakken zoals terrassen en paden.Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraaiDe GARDENA harde flexibele schrobber is het ideale reinigingsgereedschap voor diverse reinigingsklussen op grote oppervlakken. Bevestig de Cleansystem-steel aan een tuinslang en sluit de borstel aan en u kunt aan de slag. Het is heel eenvoudig te gebruiken met indrukwekkende schoonmaakresultaten.Schrobber voor robuuste oppervlakkenDe borstel met harde flexsteel is ontwikkeld om snel en eenvoudig vuil te verwijderen van slijtvaste, robuuste oppervlakken zoals stenen trappen, terrasvloeren of opritten. Zelfs hardnekkig vuil is geen probleem voor deze borstel en kan worden verwijderd met de harde borstelharen.Hoge flexibiliteit dankzij draaibare, roteerbare borstelDankzij de driehoekige borstelkop met een flexibel scharnier dat 360° kan worden gedraaid, kan de borstel moeiteloos worden gebruikt, vooral in hoeken waar andere borstels moeilijk bij kunnen. Ultiem gemak met de GARDENA Cleansystem stelen en zeepIn combinatie met de stromend-water stelen (Art. 18000, 18002, 18804) is schoonmaken gemakkelijker dan ooit. De Cleansystem steel M (Art. 18802) wordt aanbevolen voor het reinigen van vloeren. Door de GARDENA shampoo (Art. 1680) toe te voegen, wordt het reinigen met de steelborstel nog efficiënter.Betrouwbare kwaliteitDe robuuste reinigingsborstel is vervaardigd in Duitsland en maakt indruk door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA geeft 5 jaar garantie op het product: na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Kenmerken

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18814-20
GTIN-13/EAN 4078500064699
Specificaties
Gebruik Voor het reinigen van grotere oppervlakken met ongevoelige oppervlakken
Garantie 5 jaar garantie

Categorieën