Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena cleansystem borstel s zacht

-12%
Gardena cleansystem borstel s zacht
Gardena cleansystem borstel s zacht
Gardena cleansystem borstel s zacht
Gardena cleansystem borstel s zacht
Gardena cleansystem borstel s zacht
Gardena cleansystem borstel s zacht

Gardena cleansystem borstel s zacht

Artnr. 970618901
EAN: 4078500064873
Verwachte verzenddatum 06-05-2024
€ 19,99 € 17,59 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Grondig en zacht - voor het wassen van kleine, gevoelige oppervlakken

Stromend water: Met één klik aan te sluiten op de tuinslang voor het nat reinigen van kleinere oppervlakken zoals tuinmeubilairZacht: Borstel met zachte haren, bijzonder geschikt voor het voorzichtig reinigen van gevoelige oppervlakkenFlexibel: De watertoevoer kan naar wens worden aangepast met de traploos instelbare watertoevoerregelaarGARDENA geeft 5 jaar garantie op dit product na registratie. Meer informatie in de productbeschrijvingInclusief: 1 x GARDENA Cleansystem Hand-Held Brush S softDe GARDENA Cleansystem Hand-Held Brush S soft zorgt voor een zachte reiniging van kleine, gevoelige oppervlakken buitenshuis.Nauwkeurig en effectief reinigen - zelfs op moeilijk bereikbare plaatsenDe antislip handgreep zorgt voor veilig en zeker gebruik, terwijl de zachte borstelharen zacht zijn voor kwetsbare oppervlakken. Het platte ontwerp zorgt voor een nauwkeurige reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Met de handschrobber zijn hoeken en randen geen probleem meer. Sluit eenvoudig met één klik aan op de waterslang voor het reinigen van kleine, kwetsbare oppervlakken zoals tuinmeubilair.Flexibel reinigen met de zachte handborstel - regel of sluit de watertoevoer naar wensDe zachte handborstel met traploos instelbare doorstroomregeling biedt volledige controle over de hoeveelheid water die tijdens het reinigen wordt gebruikt. Met een simpele draai aan de handgreep kan de hoeveelheid water naar wens worden aangepast of kan het water helemaal worden afgesloten. Deze praktische functie maakt een gerichte en efficiënte reiniging van gevoelige oppervlakken mogelijk. Het krachtige GARDENA duo voor eenvoudig verwijderen van vuilDe GARDENA zeepstaafjes (Art. 989) en de wasborstel vormen het perfecte team om tuinmeubels en soortgelijke oppervlakken sprankelend schoon te houden. Deze shampoo sticks maken het schoonmaken nog efficiënter. Steek de zeepstaaf in de borstel, klik de borstel op de slang en het reinigingsmiddel wordt automatisch aan het water toegevoegd. Hierdoor kan het water/zeepmengsel direct op het oppervlak worden aangebracht.Zachte reiniging - ideaal voor gevoelige oppervlakkenDe speciaal ontwikkelde reinigingsborstel is de ideale oplossing voor het voorzichtig reinigen van kleinere, gevoelige oppervlakken. De borstel is vervaardigd in Duitsland van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Hij is UV- en vorstbestendig en kan dus het hele jaar door worden gebruikt. GARDENA biedt 5 jaar garantie: na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Kenmerken

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18840-20
GTIN-13/EAN 4078500064873
Specificaties
Gebruik Voor het reinigen van kleinere oppervlakken met gevoelige oppervlakken
Set met aansluitstukken N.V.T.
Garantie 5 jaar garantie

Categorieën