Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena cleansystem borstel zacht

-18%
Gardena cleansystem borstel zacht
Gardena cleansystem borstel zacht
Gardena cleansystem borstel zacht
Gardena cleansystem borstel zacht
Gardena cleansystem borstel zacht

Gardena cleansystem borstel zacht

Artnr. 970618301
EAN: 4078500064576
2 op voorraad
€ 31,99 € 26,23 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Sprankelend schoon en zacht - voor het wassen van grotere, gevoelige oppervlakken

Stromend water: Aangesloten op de waterslang via het handvat, reinigt de zachte borstel delicate, grotere oppervlakken buitenshuisZacht: Handgreepborstel met zachte haren, bijzonder geschikt voor het voorzichtig reinigen van gevoelige oppervlakkenAgile: De borstelkop kan in stappen van 30° worden gedraaid voor flexibele reiniging van moeilijk bereikbare plekkenGARDENA geeft 5 jaar garantie op dit product na registratie. Meer info in de productbeschrijvingInclusief: 1 x GARDENA Cleansystem zachte borstel met lange steelDe GARDENA Cleansystem zachte borstel met lange steel maakt indruk met zijn zachte reiniging van grotere oppervlakken buitenshuis, zoals serres of een serredak.Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraaiDe GARDENA zachte schrobborstel is het ideale reinigingsgereedschap voor uiteenlopende schoonmaakklussen op grote oppervlakken rondom het huis. Bevestig de Cleansystem-steel aan een tuinslang en sluit de borstel aan en u kunt aan de slag. Het is heel eenvoudig te gebruiken met indrukwekkende resultaten.Zacht reinigen zonder schadeDe belangrijkste eigenschap van de zachte borstel is zijn zachtheid. De speciaal ontwikkelde zachte borstelharen zorgen voor een zachte en grondige reiniging. Hij verwijdert moeiteloos stof, vuil en aanslag van gevoelige oppervlakken.Draaibare borstelkopDe borstelkop kan in stappen van 30° helemaal rond worden gedraaid voor een moeiteloze reiniging. Zo kan hij optimaal worden aangepast aan het te reinigen oppervlak. Dankzij het zachte kunststof profiel rondom de borstelkop laat deze geen krassen achter.Optimaal samenspel met de GARDENA Cleansystem stelen en zeepIn combinatie met de stromende watersteel (art. 18000, 18002, 18804) reinigt de borstel kwetsbare oppervlakken efficiënt. Door de GARDENA shampoo (art. 1680) toe te voegen, wordt het reinigen met de steelborstel nog efficiënter.Betrouwbare kwaliteitDe zachte reinigingsborstel is vervaardigd in Duitsland en maakt indruk door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. De schrobber moet worden opgeborgen met de borstelharen naar boven, zodat deze jarenlang optimaal blijft reinigen. GARDENA geeft 5 jaar garantie op dit product na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Kenmerken

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18810-20
GTIN-13/EAN 4078500064576
Specificaties
Gebruik Voor het reinigen van grotere oppervlakken met gevoelige oppervlakken
Garantie 5 jaar garantie

Categorieën