Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Door de enorme voorjaarsdrukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten op uw product(en).
We vragen uw geduld en ook om liever geen contact op te nemen met onze klantenservice. Ook een aantal klantenservicemedewerkers helpen mee met in/uitpakken. Bedankt!
Lees meer

Gardena smart system

De slimme manier van tuinieren

GARDENA smart system – de professionele zorgen voor uw tuin omvat wateroplossingen, gazonverzorging en meer in één systeem. Ervaar meer comfort en vrijheid en de maximale controle over de verzorging van uw tuin. Lees meer

De app in een notendop: maak uw tuin slimmer

U kunt de GARDENA smart app voor iOS, Android en web gratis downloaden. Intuïtief gebruik maakt het mogelijk om de verzorging van uw tuin te regelen met één druk op uw scherm. Voor de werking van het GARDENA smart system is de gratis app noodzakelijk. Om deze app te gebruiken moet u een account aanmaken.

Weet altijd wat er gaande is in uw tuin

Het maakt niet uit of het de robotmaaier, tuinverlichting, sprinkler of bodemvochtigheidssensor is – u heeft alles onder controle met de GARDENA smart App. Gewoon één app voor alle aspecten van tuinonderhoud die u nodig zou kunnen hebben.

Gemakkelijk te installeren

Stap voor stap helpt de app u om uw eigen smart system te installeren. Eenvoudig te begrijpen afbeeldingen en handige tips in plaats van ingewikkelde handleidingen - deze tuintechnologie is leuk vanaf het begin.

Het was nog nooit zo makkelijk om water te besparen

Conventionele systemen geven uw planten water volgens een strict schema, zelfs als het al regent. De smart sensor meet de bodemvochtigheid. De planten krijgen daardoor alleen water wanneer ze het echt nodig hebben.

Intelligente assistent

Het smart systeem is perfect aan te passen aan uw tuin. Voor optimale wateroplossingen houdt het smart system rekening met belangrijke zaken als het type grond in uw tuin, welke planten er zijn en de specifieke lokaties in uw account.

Slimme samenwerkingen voor uw tuin

Het GARDENA smart system is toegankelijk voor compatible apparaten van andere producenten, die kunnen worden aangesloten op het systeem via de app.
Het smart system van GARDENA werkt met IFTTT. Dit cloudplatform biedt gebruikers oneindige manieren om hun smart tuin met andere apps en apparaten te verbinden.