Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena besproeiingspomp 5600 silent+

-12%
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
Gardena besproeiingspomp 5600 silent+
+9 Gardena besproeiingspomp 5600 silent+

Gardena besproeiingspomp 5600 silent+

Artnr. 970645101
EAN: 4066407502215
4 op voorraad
€ 269,99 € 237,59 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Krachtige en bijzonder stille Besproeiingspomp.

We presenteren je ongelooflijk stille pompen, die meer power leveren. De Besproeiingspomp 5600 Silent+ van GARDENA is verrassend door zijn sterke prestaties en innovatieve functionaliteiten. Deze pomp heeft een stroomverbruik van slechts 900 watt en is dankzij de efficiënte hydraulica relatief energiezuinig. Hij heeft een doorvoercapaciteit van 5600 liter per uur bij een opvoerhoogte van 47 meter (4,7 bar). Met deze pomp kan je op betrouwbare wijze water uit een regenton, waterbron of ondergronds waterreservoir pompen vanaf een diepte tot maar liefst 8 meter, voor bewatering. De Silent+ is ontwikkeld in Duitsland en is bijzonder stil in gebruik, met slechts 45 dB geluidsdruk op 5 m afstand, dankzij de watergekoelde meerfasige technologie. Dankzij deze technologie is de gebruikelijke ventilator niet nodig omdat de overtollige warmte via het water wordt afgevoerd. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en minimaal geluid. Doordat de Silent+ weerbestendig is, kan hij het hele seizoen buiten in de tuin blijven staan, zelfs in constante regen en vocht. Dat betekent dat je hem direct bij de waterbron kan plaatsen, voor een korte en efficiënte wandeling. De rubberen poten zorgen dat hij stabiel op de grond staat. De stevige stand zorgt ook dat de makkelijk toegankelijke schakelaar eenvoudig bediend kan worden. Je kan hem zelfs omzetten met je voet! Beveiligingsmechanismen zoals de motor-oververhittingsbeveiliging en de ingebouwde voorfilter voorkomen dat je elektrische pomp beschadigd raakt en vergroten zijn duurzaamheid. De weerbestendige pomp is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij stalen water- en motorbehuizing en aluminium handgrepen. Door je waterreservoir te gebruiken, bespaar je kostbaar drinkwater. Dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu, vooral tijdens droge zomers. De besproeiingspomp is voorzien van een keramische verzegeling met een dubbele afdichting en een roestvrijstalen as tussen de hydraulica en de motor. De aansluiting voor de aanzuigslang en de twee uitlaten, waarvan één 180° kan worden gedraaid, zijn ook van roestvrij staal gemaakt. Je hebt de optie om meerdere toepassingen tegelijkertijd te bedienen. De duurzame pomp is dankzij de grote vulopening makkelijk te vullen, en dankzij het ontwateringsventiel is hij ook makkelijk te legen om hem tegen vorst te beschermen. Integreer deze Besproeiingspomp gemakkelijk in het GARDENA Smart System, via de Power Adapter (art. nr. 19095/19096-20), die apart verkrijgbaar is. Registreer de Besproeiingspomp 5600 Silent+ online en GARDENA geeft je 5 jaar garantie. Voel de kracht van GARDENA pompen. Meer dan 40 jaar deskundigheid in pompen voor afvoer, bewatering en huishoudelijk gebruik.

Kenmerken

Hoge prestaties met een laag stroomverbruik

Hoge prestaties met een laag stroomverbruik

De in Duitsland ontwikkelde Besproeiingspomp 5600 Silent+, is extreem krachtig met een laag stroomverbruik van slechts 900 watt. Hierdoor kan de pomp een hoog, indrukwekkend debiet van 5600 liter per uur bereiken, bij een druk van 4,7 bar, met lage bedrijfskosten.
Geluidsarme werking dankzij geavanceerde, watergekoelde meertrapstechnologie

Geluidsarme werking dankzij geavanceerde, watergekoelde meertrapstechnologie

Dankzij de innovatieve, watergekoelde meertrapstechnologie is de besproeiingspomp uitzonderlijk stil met een maximaal geluidsniveau van slechts 45 dB op 5 meter afstand. Het water koelt niet alleen de motor, maar vermindert ook trillingen.
Weerbestendig

Weerbestendig

De Besproeiingspomp 5600 Silent+ is weerbestendig en kan het hele tuinseizoen buiten blijven staan, ook bij aanhoudende regen en zeer hoge luchtvochtigheid. Hierdoor kan de pomp efficiënt ingezet worden, bijvoorbeeld bij een put.
Thermische beveiligingsschakelaar en geïntegreerd filter

Thermische beveiligingsschakelaar en geïntegreerd filter

De thermische beveiligingsschakelaar beschermt de motor tegen overbelasting. Het geïntegreerde filter zorgt ervoor dat er geen vuildeeltjes uit het water in de pomp komen.
Hoogwaardige materialen, ontworpen om lang mee te gaan

Hoogwaardige materialen, ontworpen om lang mee te gaan

De duurzame, robuuste Besproeiingspomp 5600 Silent+ is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS, voor zowel de aansluitingen als de behuizing en heeft aluminium handgrepen.
Handig in gebruik

Handig in gebruik

De aan- en uitschakelaar op de behuizing van de pomp is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te activeren, zelfs met je voet.
Comfortabel en bijzonder gebruiksvriendelijk

Comfortabel en bijzonder gebruiksvriendelijk

De dubbele uitlaat - waarvan er één zelfs 180° gedraaid kan worden - maakt gelijktijdig gebruik van twee aangesloten apparaten mogelijk. De pomp kan eenvoudig gevuld worden met water via de grote filteropening, en geleegd via de afvoer bij kans op vorst. De ergonomische handgreep zorgt voor een comfortabel en veilig transport.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 9057-20
GTIN-13/EAN 4066407502215
Specificaties
Vermogen 900 W
Max. toevoercapaciteit 5600 l/u
Maximale druk 4,7 bar
Max. dompeldiepte 0 m
Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging 8 m
Max. toevoer kop head 47 m
Max. vloeistoftemperatuur 35 °C
Gewicht 10 kg
Kabellengte 1.5 m
Type voedingskabel H07 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X4

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 9057 Garden Pump 5600 uit de categorie Pompen.

Documenten & downloads

Categorieën