Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Fjallraven shotgun case

-10%
Fjallraven shotgun case
Fjallraven shotgun case
Fjallraven shotgun case
Fjallraven shotgun case
Fjallraven shotgun case
Artnr. 90206
EAN: 7323450164881
2 op voorraad
€ 234,95 € 211,45 incl. 21% BTW
Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Fjällräven Shotgun Case

De Fjällräven Shotgun Case is een robuust en zeer beschermend geweerfoedraal met dubbele opening en ontworpen voor gebruikersgemak. De buitenkant is gemaakt van duurzaam waterafstotend G-1000 HeavyDuty Eco en het geweer wordt opgeborgen in een dubbele laag schuimvulling met een voering van gequilt G-1000 Eco.

De opbergruimte is goed opgezet met eenvoudige maar praktische functies. Een lange, stevige rits met de klep aan het einde maakt het mogelijk het foedraal volledig te openen. Zo kun je overal goed bij en dat is bijvoorbeeld erg praktisch bij de verzorging van je geweer. Daarnaast kan het foedraal worden gebruikt als zitkussen, of als een soort stoel met een rugleuning.

De opening aan het einde wordt vastgezet met een leren riem en een metalen gesp. Aan de binnenkant van de klep zit een klein ritsvak (handig voor je vuurwapenlicentie) en een groter vak met een rits dat achter de klep verborgen zit. Een gewatteerde, afneembare schouderriem met een metalen karabijnhaak maakt het dragen van het foedraal comfortabel. Het foedraal heeft ook stevige handgrepen met naturelkleurige leren grepen.

Fjällräven Shotgun Case is geschikt voor geweren van maximaal 127 cm.

Categorieën