Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena verlengsteel voor aquabrush

Gardena verlengsteel voor aquabrush

Artnr. 546487901
EAN: 4066407502796
2 op voorraad
€ 31,99 € 28,15 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Flexibiliteit met modulair systeem, en eenvoudige handgreepinstallatie/verwijdering

Meer flexibiliteit: De verlengsteel maakt het gemakkelijk om bij hoge plekken te komen en is compatibel met de AquaBrush 14842 & 14841Nuttige uitbreiding: De watervoerende buis verzekert een waterdichte verbinding tussen reinigingshulpstuk en motoreenheidVoor meerdere oppervlakken: Het innovatieve verlengstuk maakt het reinigen van steen, hout en andere oppervlakken veel eenvoudigerNaadloze bevestiging: De lichtgewicht buis van slechts 0,4 kg bevestig je moeiteloos aan de AquaBrushInbegrepen: 1 x GARDENA AquaBrush verlengbuisMet de GARDENA AquaBrush verlengbuis kom je gemakkelijker op hogere plekken, zoals garagepoorten, dakgoten of op andere moeilijk bereikbare plaatsen.Moeiteloos schoonmakenDe GARDENA AquaBrush Compact 02/18V P4A Solo (14840) is een hoogwaardig gereedschap voor een grondige reiniging van verschillende materialen. De meegeleverde verlengbuis maakt het nog eenvoudiger om bij hogere plekken te komen. Deze verlengbuis wordt meegeleverd bij de AquaBrush 14841 en 14842 en is ook een praktisch reserveonderdeel voor een langere levensduur van het apparaat.Een nuttige verlengbuisDe verlengbuis verhoogt de productiviteit van de 955 mm lange oppervlaktereiniger door de reikwijdte te vergroten met 530 mm. De verlengbuis helpt nu ook om hogere plekken uitgebreid schoon te maken. Voor nog meer gebruiksgemak, kun je het verlengstuk ervan afhalen om dingen binnen handbereik schoon te maken.Ergonomische werkhoudingHet verlengstuk biedt meer reikwijdte bij een ergonomische werkhouding. Als je rechtop wilt werken met de accu-reiniger, is de aluminium buis een onmisbaar accessoire. De verlengbuis verzekert een comfortabele, ergonomische houding zonder bukken die nauwelijks belastend is voor de rug.Snelle en eenvoudige montageHet aansluiten van de stang is zo gebeurd en zorgt voor een veilige en waterdichte verbinding tussen de motoreenheid en de borstel. Steek de aluminium buis in de motoreenheid en zet hem vast met de wartelmoer. Bevestig daarna de borstelunit, bijvoorbeeld de schijfborstel voor de AquaBrush (14846), met de moer. Als je op de knop van de accu drukt en de kraan opendraait, kun je meteen aan de slag gaan.Schoonmaken op een hoger niveauMaak kennis met de verlengbuis voor de AquaBrush als veelzijdige aanvulling die het gebruik van je GARDENA multireiniger duidelijk vergroot. De buis past perfect op de accu-reiniger en voegt een extra dimensie voor gebruik toe. Het geheel wordt al snel onmisbaar voor het reinigen van alle oppervlakken.

Gardena CashBack actie 21%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 21% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-06-2024.

Kenmerken

Nu 21% CashBack op Gardena Schoonmaakgereedschap

Nu 21% CashBack op Gardena Schoonmaakgereedschap

Maak uw huis en tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons doeltreffende schoonmaakgereedschap en profiteer tegelijkertijd van 21% korting op uw aankoop. Met onze verleidelijke cashback-actie wordt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook kostenefficiënter. Ontdek de efficiëntie, grondigheid en het gebruiksgemak van ons schoonmaakgereedschap, en zorg ervoor dat uw leefomgeving er het hele seizoen onberispelijk uitziet.

Een nuttige uitbreiding

Een nuttige uitbreiding

De aluminium buis is een aanvulling op de GARDENA accu-reiniger AquaBrush Compact 14840.
Een reeks gebruiksmogelijkheden

Een reeks gebruiksmogelijkheden

De verlengbuis voor de GARDENA AquaBrush is compatibel met de apparaten 14841 en 14842.
Een snelle oplossing

Een snelle oplossing

Ultieme flexibiliteit door eenvoudige installatie en verwijdering van de handgreep en het modulaire systeem
Geoptimaliseerde werkpositie

Geoptimaliseerde werkpositie

De aluminium buis maakt reinigen in een ergonomische en rugvriendelijke houding mogelijk
Bereik en gemak

Bereik en gemak

Horizontale en verticale oppervlakken kunnen comfortabel worden gereinigd zonder bukken of overstrekken

Specificaties

commerciële referentie 14845-20
GTIN-13/EAN 4066407502796

Categorieën