Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena cleansystem wasset met steel zac

-18%
Gardena cleansystem wasset met steel zac
Gardena cleansystem wasset met steel zac
Gardena cleansystem wasset met steel zac
Gardena cleansystem wasset met steel zac
Gardena cleansystem wasset met steel zac
Gardena cleansystem wasset met steel zac

Gardena cleansystem wasset met steel zac

Artnr. 970618701
EAN: 4078500064828
1 op voorraad
€ 53,99 € 44,27 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

De set voor sprankelend nat reinigen - met handgreep, zachte steelborstel en zeeptabletten

Complete set: de wasset met S-handgreep, zachte steelborstel en reinigingstabletten voor grotere en gevoeligere oppervlakkenVoor hoge plekken: Met een steellengte van 90 cm is de borstel ideaal voor het bereiken van verticale plekken, zoals kassenInstelbaar: De waterstroom kan naar wens worden aangepast door middel van een traploze waterstroomregelingGARDENA geeft 5 jaar garantie op dit product na registratie. Meer info in de productomschrijvingInclusief: 1 x GARDENA Cleansystem reinigingsset zacht met steel incl. 1 x 18810 borstel met zachte steel, 1 x 18800 S steel, 1 x 1680 shampooDe GARDENA Cleansystem reinigingsset zacht met steel zorgt voor een optimale en zachte reiniging van grote oppervlakken, bijvoorbeeld glazen serres.Grondige oppervlaktereiniging in een handomdraaiDe borstel en stromend-water steel plus de zeepstaaf vormen de ideale uitrusting voor grondige reiniging buitenshuis. Serres, ramen en andere delicate oppervlakken glanzen weer in nieuwe glans dankzij deze reinigingsset. Een simpele "klik" is alles wat nodig is om de tuinslang aan te sluiten op het handvat. De reinigingsborstel wordt met een schroefverbinding aan het uiteinde van de steel bevestigd, waarna de zeepring in de mengeenheid op de steel wordt gestoken.Meer reikwijdte bij het schoonmakenDe GARDENA Steel S biedt een extra reikwijdte van 90 cm bij het schoonmaken. De steel maakt het bijzonder gemakkelijk om verticale oppervlakken zoals kassen en garagedeuren schoon te maken. Om het werk zo comfortabel mogelijk te maken, is de steel gemaakt van hoogwaardig, stevig aluminium en voorzien van een coating zodat hij niet koud aanvoelt, zelfs niet als het buiten koud is.Watervolumeregeling voor grondige reinigingNadat de steel in één eenvoudige stap op de tuinslang is aangesloten, kan de watertoevoer volledig worden ingesteld en bij de steel worden afgesloten. De shampooringen worden ook rechtstreeks in het mengapparaat op het handvat gestoken. De shampoo en het water worden optimaal gedoseerd op het oppervlak aangebracht. De dispenser is transparant, zodat je direct kunt zien hoeveel de ringen al hebben opgelost.Zachte reiniging zonder beschadigingHet belangrijkste kenmerk van de zachte borstel is zijn zachtheid. De speciaal ontwikkelde zachte borstelharen zorgen voor een zachte en grondige reiniging van gevoelige oppervlakken. De borstelkop kan 360° worden gedraaid in stappen van 30° rondom, waardoor hij ideaal kan worden aangepast aan het te reinigen oppervlak. Dankzij het zachte kunststof profiel rondom de borstelkop laat deze geen krassen achter.Betrouwbare kwaliteitDe reinigingsset is gemaakt in Duitsland en overtuigt door de hoge kwaliteit en het duurzame materiaal. GARDENA geeft 5 jaar garantie op het product: na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden op gardena.com/garantie.

Kenmerken

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.
Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.

Specificaties

commerciële referentie 18826-20
GTIN-13/EAN 4078500064828
Specificaties
Gebruik Set voor het reinigen van grotere oppervlakken met gevoelige oppervlakken
Set met aansluitstukken 1 x Handgreep S, Handgreepborstel zacht, 1 x Reinigingstabs
Garantie 5 jaar garantie

Categorieën