Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Extend verlengkabel 10meter 2x1,5 oranje

-8%
Extend verlengkabel 10meter 2x1,5 oranje
Extend verlengkabel 10meter 2x1,5 oranje
Extend verlengkabel 10meter 2x1,5 oranje

Extend verlengkabel 10meter 2x1,5 oranje

Artnr. 41082
EAN: 8715063410827
5 op voorraad
€ 13,96 € 12,85 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Robuuste 10 Meter Verlengkabel van VB Extend in Opvallend Oranje met Thermische Beveiliging

Ontdek de perfecte partner voor al uw tuinwerkzaamheden met de VB Extend verlengkabel. Deze 10 meter lange, oranje verlengkabel combineert functionaliteit met veiligheid, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis, inclusief de aansluiting van uw tuinmachines zonder aarde.

De VB Extend verlengkabel is speciaal ontworpen voor buitengebruik, met een IP44-waardering die beschermt tegen spatwater. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor gebruik in de tuin, maar ook betrouwbaar tijdens vochtige weersomstandigheden. De kabel is vervaardigd uit duurzaam H05VV-F materiaal met een aderdikte van 1,5 mm², wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen de uitdagingen van buitengebruik.

Deze verlengkabel is uitgerust met een robuuste haspel en een flexibele rubber neopreen kabel, die zowel stevigheid als flexibiliteit biedt. Dit maakt de kabel perfect voor het aansluiten van verschillende tuinmachines, zoals grasmaaiers en trimmers, zelfs als deze geen aardingsverbinding hebben. De oranje kleur van de kabel zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid en draagt bij aan de veiligheid tijdens het gebruik.

Met de toegevoegde thermische beveiliging biedt de VB Extend verlengkabel een extra laag veiligheid, waardoor risico's van oververhitting en elektrische schade geminimaliseerd worden. Of u nu bezig bent met het onderhouden van uw tuin of andere buitenactiviteiten, deze verlengkabel is uw betrouwbare stroombron.

Kies voor de VB Extend verlengkabel voor een veilige, duurzame en efficiënte stroomvoorziening voor al uw tuinmachines en buitenactiviteiten. Met zijn 10 meter lengte en gebruiksvriendelijke ontwerp, is deze kabel de perfecte keuze voor elke tuinliefhebber.

Categorieën