Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena accu gras/buxusschaar powercut

Gardena accu gras/buxusschaar powercut
Gardena accu gras/buxusschaar powercut
Gardena accu gras/buxusschaar powercut
Gardena accu gras/buxusschaar powercut
Gardena accu gras/buxusschaar powercut
+14 Gardena accu gras/buxusschaar powercut

Gardena accu gras/buxusschaar powercut

Artnr. 970725501
EAN: 4066407502864
1 op voorraad
€ 76,06 € 72,26 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Multifunctionele Gardena PowerCut 20/18V P4A accugrasschaar en heggenschaar voor jouw tuin

Met de PowerCut 20/18V P4A accugrasschaar van GARDENA (let op: accu en oplader niet inbegrepen) haal je een handig snoerloos tuiniergereedschap in huis dat niet alleen geschikt is voor het knippen van graskanten, maar ook voor het vormsnoeien van buxussen en het snoeien van struiken en kleine heggen.

  • Multifunctioneel: Deze veelzijdige tool is niet alleen een accugrasschaar, maar kan ook eenvoudig worden omgevormd tot een heggenschaar, zodat je moeiteloos kunt switchen tussen verschillende tuinklussen.
  • Compatibiliteit met 18V Power for All accusysteem: Vanaf het seizoen 2024 is dit model compatibel met het 18V Power for All accusysteem, dat ook in andere GARDENA tuingereedschappen past en zelfs in meer dan 100 producten van verschillende fabrikanten, zoals de Husqvarna Asprie lijn. Dit zorgt niet alleen voor milieubescherming, maar ook voor kosten- en ruimtebesparing, aangezien incompatibele accu's en laders verleden tijd zijn.
  • Ergonomisch ontwerp: De PowerCut 20/18V P4A accugrasschaar en heggenschaar is voorzien van een ergonomisch gevormde handgreep, waardoor deze goed in de hand ligt en comfortabel te gebruiken is.
  • Veelzijdigheid: Het 8 cm brede gras- en buxusmes is ideaal voor het nauwkeurig knippen van graskanten en buxussen, terwijl het 20 cm lange struikmes het trimmen van struiken en kleine heggen moeiteloos maakt. Dankzij de verwisselbare messen is dit gereedschap uiterst veelzijdig.
  • Duurzame precisiegeslepen messen: De hoogwaardige messen van de PowerCut 20/18V P4A accugrasschaar en heggenschaar worden in Duitsland geproduceerd en zijn duurzaam en precisiegeslepen. Ze kunnen eenvoudig worden losgemaakt en vervangen met één druk op de knop, zonder dat er gereedschap aan te pas komt.
  • Ruimtebesparing: Na gebruik kan de PowerCut 20/18V P4A accugrasschaar en heggenschaar verticaal opgeborgen worden om ruimte te besparen in je tuinhuis of garage.

Gardena CashBack actie 21%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 21% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-06-2024.

Kenmerken

Nu 21% CashBack op accu Heggenscharen en Buxusscharen

Nu 21% CashBack op accu Heggenscharen en Buxusscharen

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met onze hoogwaardige accu heggenscharen en buxusscharen en geniet tegelijkertijd van 21% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw hagen en buxus niet alleen gemakkelijker, maar ook kostenefficiënter. Ontdek de efficiëntie, precisie en het gebruiksgemak van onze accu heggenscharen en buxusscharen, en zorg ervoor dat uw hagen en buxusplanten er het hele seizoen perfect bij staan.

Onderdeel van het P4A-batterijsysteem

Onderdeel van het P4A-batterijsysteem

De PowerCut 20/18V P4A is compatibel met alle batterijen in de Alliance.
2-in-1: Snel, gemakkelijk en veilig

2-in-1: Snel, gemakkelijk en veilig

Wissel eenvoudig van struik- naar grassprieten zonder extra gereedschap voor verschillende toepassingen.
Lichtgewicht en goed uitgebalanceerd

Lichtgewicht en goed uitgebalanceerd

De PowerCut is licht en ligt goed in de hand, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.
Hoogwaardige messen

Hoogwaardige messen

Het gebruik van een grasmes van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de snede zowel precies als efficiënt is
Handige verticale opslag

Handige verticale opslag

Dankzij de verticale opbergstand kan de accuschaar ruimtebesparend worden opgeborgen.

Specificaties

commerciële referentie 14750-55
GTIN-13/EAN 4066407502864
Snijuitrusting
Maaibreedte 8 cm
Afmetingen product
Gewicht 590 g

Categorieën