Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gränsfors ledervet voor hoesje

-7%
Gränsfors ledervet voor hoesje
Gränsfors ledervet voor hoesje
Gränsfors ledervet voor hoesje

Gränsfors ledervet voor hoesje

Artnr. 4036
EAN: 7391765403605
15 op voorraad
€ 46,80 € 43,53 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Gränsfors Ledervet - Natuurlijke Verzorging uit Zweden

Gränsfors Ledervet is een premium, 100% natuurlijk product, zorgvuldig vervaardigd in Zweden. Dit unieke leervet is een blend van natuurlijke ingrediënten, ontworpen om uw lederwaren in optimale conditie te houden.

De Kracht van Natuurlijke Ingrediënten

De samenstelling van Gränsfors Ledervet is wat het zo bijzonder maakt. Het bevat lanoline, koudgeperste ongeraffineerde biologische zonnebloemolie, bijenwas en pekolie (pijnboomteerolie). Deze natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om hun voedende en beschermende eigenschappen.

Bescherming en Onderhoud voor Uw Leder

Gränsfors Ledervet is ideaal voor de verzorging van de randbescherming van bijlen. Door het leervet regelmatig aan te brengen, verlengt u niet alleen de levensduur van het leer, maar zorgt u ook dat het waterafstotend en soepeler wordt. Dit maakt het een essentieel onderhoudsproduct voor iedereen die zijn lederwaren wil beschermen en onderhouden.

Eenvoudig en Efficiënt in Gebruik

Het aanbrengen van Gränsfors Ledervet is eenvoudig. Een kleine hoeveelheid is voldoende om een dunne, beschermende laag te vormen die snel intrekt, waardoor uw lederen producten niet alleen beschermd, maar ook verzorgd worden.

Productspecificaties

  • Inhoud: 60 ml

Natuurlijke Zorg voor Uw Lederwaren

Kies voor Gränsfors Ledervet voor de natuurlijke verzorging van uw lederwaren. Dit leervet is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Verzorg uw leder met het beste uit de natuur!

Met Gränsfors Ledervet kiest u voor een product dat respect toont voor zowel uw lederwaren als het milieu. Een natuurlijke keuze voor de duurzame verzorging van uw waardevolle lederen producten!

Categorieën