Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena accu reiniger aquabrush compact

Gardena accu reiniger aquabrush compact

Artnr. 970720801
EAN: 4066407502727
4 op voorraad
€ 162,16 € 154,05 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Biedt optimale mobiliteit waar nodig en is compact en flexibel in het gebruik

Eén accu voor iedereen: De AquaBrush Compact multireiniger werkt op een POWER FOR ALL accu die compatibel is met alle accu's van de AlliantieAlles in één keer doen: Met onze accu-multireiniger maak je met één druk op de knop alles schoonGeoptimaliseerd borstelprofiel: Zachte, maar effectieve reiniging van kwetsbare houten vlonders en terrassenNog meer efficiëntie: De innovatieve AquaBrush multireiniger bespaart water met een 3-traps waterregelingInbegrepen: 1 x GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Compact 02/18V P4A Solo, incl. 1 x Soft Disc borstel, 1 x siliconen beschermhoes voor de oplaadbare accuDe GARDENA accu-multireiniger AquaBrush Compact 02/18V P4A Solo is de handzame en flexibele oplossing voor vele schoonmaakklussen.De accu die altijd pastDe accu maakt deel uit van het 18V POWER FOR ALL accusysteem en past in meer dan 100 gereedschappen voor huis en tuin van de topmerken binnen de Alliantie. Je hebt niet voor elk product een aparte accu nodig en dat is goed voor de beurs en het milieu.Vereenvoudig je schoonmaakroutine met de AquaBrush snoerloze Compact multireinigerBeleef moeiteloos schoonmaken met onze innovatieve en gebruiksklare AquaBrush Compact Solo multireiniger. Een simpele druk op de knop en een continue watertoevoer activeert de roterende borstel. Met deze bediening in één stap is schoonmaken een fluitje van een cent, zonder lastige snoeren, extra werk of extra gereedschap.Geoptimaliseerd borstelprofielMaak kennis met onze AquaBrush Compact accu-multireiniger, de lichte en compacte oplossing voor verticaal reinigen. Je kunt hem combineren met de apart verkrijgbare verlengbuis (art. no. 14825-20) om gemakkelijker bij hoge plekken te komen. Dankzij de veelzijdigheid en het geoptimaliseerde borstelprofiel is hij geschikt voor heel wat schoonmaaktaken. Je hebt dan ook altijd het juiste gereedschap bij de hand.Grondstoffen besparen en efficiënt schoonmakenOm grondstoffen te besparen heeft onze innovatieve multireiniger een 3-traps waterregeling voor grondigheid en nog meer efficiëntie. Voor nog meer gemak kun je met de knop op de handgreep het water inschakelen. Een directe slangverbinding met de borstel is niet nodig.Ergonomische en verstelbare handgreepDe multireiniger met ergonomische en verstelbare handgreep is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Bij alle schoonmaakklussen kun je de handgreep eenvoudig aanpassen aan de gewenste werkhouding voor minder belasting en een comfortabele grip. De ergonomische en verstelbare handgreep biedt optimaal bedieningsgemak om makkelijker te werken.

Gardena CashBack actie 21%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 21% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-06-2024.

Kenmerken

Nu 21% CashBack op Gardena Schoonmaakgereedschap

Nu 21% CashBack op Gardena Schoonmaakgereedschap

Maak uw huis en tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons doeltreffende schoonmaakgereedschap en profiteer tegelijkertijd van 21% korting op uw aankoop. Met onze verleidelijke cashback-actie wordt het schoonmaken niet alleen gemakkelijker, maar ook kostenefficiënter. Ontdek de efficiëntie, grondigheid en het gebruiksgemak van ons schoonmaakgereedschap, en zorg ervoor dat uw leefomgeving er het hele seizoen onberispelijk uitziet.

Onderdeel van het P4A-batterijsysteem

Onderdeel van het P4A-batterijsysteem

De Multi Cleaner AquaBrush Compact is compatibel met alle batterijen van de Alliance.
Moeiteloze reiniging in één stap

Moeiteloze reiniging in één stap

Klaar de schoonmaakklus moeiteloos met één druk op de knop.
Diverse oppervlakken reinigen

Diverse oppervlakken reinigen

Ideaal voor het eenvoudig reinigen van verschillende verticale oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen.
Watervoorziening schoonmaken

Watervoorziening schoonmaken

Bespaar tijd en bereik geweldige schoonmaakresultaten met slechts één stap en één hulpmiddel.
Aanpasbaar modulair systeem

Aanpasbaar modulair systeem

Modulair systeem: verschillende borstels, verlengstukken voor diverse buitenreinigingen op verschillende oppervlakken.
Ergonomisch en verstelbaar handvat

Ergonomisch en verstelbaar handvat

Om te zorgen voor een comfortabele en ergonomische werkhouding die gemak en comfort bevordert.

Aanbevolen accessoires

Batterijbescherming voor p4a accu 18v/45
529323601
€ 11,47 incl. 21% BTW

Verwachte verzenddatum 03-05-2024
Batterijbescherming voor p4a accu 18v/72
529323701
€ 12,38 incl. 21% BTW

Verwachte verzenddatum 03-05-2024

Specificaties

commerciële referentie 14840-55
GTIN-13/EAN 4066407502727
Batterijspecificatie
Gebruiksduur accu (vrijloop) met savE geactivateerd 56 min
Gegevens trillingen en geluid
Trilling (ah) Vibratie max ah 2,5 m/s²

Categorieën