Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Protect wespen nesten schuimspray 400ml

Protect wespen nesten schuimspray 400ml

Protect wespen nesten schuimspray 400ml

Artnr. 016570
EAN: 4000680063889
19 op voorraad
€ 11,95 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Wespennesten kunnen veel overlast veroorzaken, zeker als deze binnen of in een spouwmuur zitten. Met deze speciale schuimspray van Protect home kunt u deze echter zelf aanpakken (bij grote of moeilijk bereikbare nesten raden wij altijd aan een professionele bestrijder te consulteren).

De spray creëert om en in het nest een schuimlaag die de wespen in het nest bestrijdt zonder dat zij een kans krijgen naar buiten te vliegen. Ook wespen die zich schuilhouden in kieren en naden kunnen zo makkelijk worden aangepakt.

Inhoud: 400 ml

Werkzame stoffen: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%

Toelatingsnummer: 12501 N

Gebruik dit product veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing en gebruik het wettelijk gebruiksvoorschrift/gebruiksaanwijzing.

Gebruik de spray 's avonds wanneer de wespen in het nest zitten en er zo min mogelijk wespen rondvliegen. Dek het oppervlak onder het nest af en behandel eerst de onderkant van het nest waar de ingangen zitten. Zo kunnen de wespen in het nest niet naar buiten. Prik daarna door het schuim heen en behandel de rest van het nest op die manier. Na gebruik de ruimte goed door luchten.

Samenvattend:
Zelf wespennesten binnen bestrijden die makkelijk te bereiken zijn.
Ook geschikt voor kieren en naden.
Geeft de wesp geen kans om naar buiten te vliegen.

Categorieën