Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Ecostyle tegen slakken escar-go 1 kilo

-5%
Ecostyle tegen slakken escar-go 1 kilo

Ecostyle tegen slakken escar-go 1 kilo

Artnr. 1135214
EAN: 8711731352147
13 op voorraad
Selecteer uw uitvoering
€ 15,98 € 15,18 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Ecostyle Escar-Go tegen slakken 1 kg

ECOstyle Escar-Go - tegen slakken - 1 kg is het 100% natuurlijke product in korrelvorm om slakken te bestrijden. Wanneer de slakken van Escar-Go eten, zal dit onmiddellijk tot vraatstop leiden. De slak trekt zich terug in zijn schuilplaats en keert niet meer terug. Je vindt geen slijmerige resten van de slak in de tuin of rondom de planten. Escar-Go is onschadelijk voor (huis)dieren, egels en vogels. De natuurlijke vijanden van de slak worden gespaard. Dit product is toegelaten in de biologische land- en tuinbouw.

Escar-Go toepassen als de jonge planten (slaplanten, hosta's etc.) net boven de grond uit komen en gedurende het tuinseizoen bij slakkenvraat.

Gebruiksaanwijzing :

Strooi Escar-Go rond de plantvoet, wanneer aantasting te zien of preventief. Herhaal de behandeling als de korrels zijn opgegeten.

Dosering :

Bij normale aantasting 2,5 gram per m2 rondom de voet van de plant strooien, bij zware aantasting 5,0 gram per m2 uitstrooien.

Categorieën