Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Helly hansen basel faserpelz jas - l

Helly hansen basel faserpelz jas - l
Helly hansen basel faserpelz jas - l
Helly hansen basel faserpelz jas - l

Helly hansen basel faserpelz jas - l

Artnr. 91262/GR/L
EAN: 7040050007539
1 op voorraad
Selecteer uw uitvoering
Selecteer uw maat
€ 91,40 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.7

Omschrijving

Helly Hansen Basel Faserpelzjacke - Veelzijdig, Duurzaam & Stijlvol

Ervaar de optimale combinatie van functionaliteit en stijl met de Helly Hansen Basel Faserpelzjacke. Vervaardigd uit 100% polyester, biedt deze veelzijdige jas een optie voor zowel heren als dames in maten variërend van S tot XXL. Het ontwerp, beschikbaar in een aantrekkelijke jagdgroene kleur, bevat een enkelzijdige Faserpelz met een omkeerbare buitenkant voor verhoogde duurzaamheid en een langere levensduur.

De Basel jas onderscheidt zich door zijn praktische ontwerp, met een hoge kraag, verlengd rugdeel, en duimopeningen, terwijl het bewust afziet van zijzakken voor een gestroomlijnde look. Deze jas is ideaal voor diverse weersomstandigheden, met zijn waterafstotende eigenschappen die zelfs lichte regen afweren. De ademende stof en het vochttransporterende vermogen verzekeren comfort tijdens al je outdoor avonturen.

Onderhoud is gemakkelijk: de jas is machinewasbaar op 40 °C en kan zacht gedroogd worden tot 60 °C. Bleken, strijken of chemisch reinigen wordt echter afgeraden.

Perfect voor wandelen, kamperen, of dagelijks gebruik, de Helly Hansen Basel Faserpelzjacke is een uitstekende keuze voor diegenen die zowel functionaliteit als stijl zoeken in hun outdoor kleding.

Kenmerken:

  • Materiaal: 100% Polyester
  • Wasbaar op 40 °C
  • Kleur: Jagdgroen
  • Beschikbare maten: S tot XXL
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Waterafstotend en ademend
  • Duurzaam, comfortabel, zonder zijzakken
  • Praktisch ontwerp met verlengd rugdeel en duimopeningen

Categorieën