Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Jsp powercap infinity compleet

Jsp powercap infinity compleet
Jsp powercap infinity compleet
Jsp powercap infinity compleet
Jsp powercap infinity compleet
Jsp powercap infinity compleet
Jsp powercap infinity compleet
+7 Jsp powercap infinity compleet
Artnr. 95364
EAN: 5038428302722
2 op voorraad
€ 1.422,51 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

PowerCap® Infinity®: Ultieme 4-in-1 Bescherming door JSP

Ongeëvenaarde TH3 Prestaties

Ervaar het toppunt van ademhalingsbescherming met PowerCap® Infinity® van JSP. Met de TH3-classificatie, de hoogste in de EN 12941:1998 + A2:2008 norm, biedt deze Powered Air Purifying Respirator (PAPR) een Nominale Beschermingsfactor van 500 (UK APF 40).

Hoogefficiënte, Schone Luchtlevering

PowerCap® Infinity® zorgt voor een ononderbroken stroom van schone lucht met zijn hoogwaardige HEPA-filters en aerodynamisch geoptimaliseerde voorfilters. Met 160 liter per minuut maximaliseert de ademhalingstoestel de batterijefficiëntie.

Gebruikersresponsieve Slimme PBM

Blijf voorop met realtime diagnostiek die het systeem en de drager twee keer per seconde monitort. Dynamische feedback zorgt voor optimale prestaties en voorziet in hoge ademhalingsbehoeften door positieve druk te handhaven.

Optimale Luchtstroom voor Comfort

Prioriteer gebruikerscomfort met het luchtstroomsysteem van JSP, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende dynamici in de autosport. Deze innovatie minimaliseert beslaan en verbetert het algehele comfort bij langdurig gebruik.

Volledige Hoofdbescherming

PowerCap® Infinity® integreert de hoogwaardige JSP EVO®5 Olympus® industriële veiligheidshelm. Geniet van uitgebreide bescherming boven de nek met optionele Sonis® gehoorbeschermers.

Panoramisch Impactvizier

Ervaar kraakhelder zicht met het optische klasse 1 vizier dat voldoet aan de EN166.B-normen. Getest bij snelheden tot 270 mph, bevat dit K-beoordeelde krasbestendige vizier een vervangbare peel-off vizierbeschermer.

Eenvoudig Onderhoud, Verzekerde Duurzaamheid

PowerCap® Infinity® is ontworpen voor gebruiksvriendelijk onderhoud. Vervangbare onderdelen omvatten filters, vizier, helm, harnasriem, turbo-aandrijfeenheid, batterijpakket en meer. Zorg voor duurzaamheid met eenvoudige reiniging en onderhoud.

Ontdek de toekomst van PAPR-technologie - PowerCap® Infinity® door JSP.

Categorieën