Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Kerbl kinderhandschoen kids 6-8 jaar

Kerbl kinderhandschoen kids 6-8 jaar

Kerbl kinderhandschoen kids 6-8 jaar

Artnr. 9319401
EAN: 4018653050040
5 op voorraad
Selecteer uw uitvoering
€ 6,00 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Kwalitatieve Kerbl Kinderhandschoenen van 6 tot 8 jaar (blauw)

  • volgens EN ISO 21420, Kat. 1, met Natuur-Latexcoating

Ontdek de hoogwaardige kinderhandschoenen van de gerenommeerde fabrikant Kerbl, vakkundig ontworpen volgens de norm EN ISO 21420, Kat. 1. Deze handschoenen zijn ideaal voor kleine kinderhanden en bieden de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

De handschoenen zijn voorzien van een natuurlijke latexcoating en een bijzonder gripvaste oppervlaktestructuur, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor avontuurlijke activiteiten waarbij de kleintjes goed willen meehelpen. Het elastische weefsel zorgt voor een optimale pasvorm, terwijl het waterafstotende karakter van de gecoate zone de handen van de kinderen beschermt.

Deze handschoenen, vervaardigd door Kerbl, staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te onderhouden, maar het is belangrijk om ze niet te wassen, bleken, strijken, of in de droogtrommel te doen. Voor professioneel textielonderhoud is chemisch reinigen niet aanbevolen. Deze handschoenen zijn specifiek ontworpen voor kinderen, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor al hun avonturen, of het nu gaat om buitenspelen of het helpen in de tuin. Kies voor betrouwbare bescherming en comfort met de Kerbl kinderhandschoenen.

Categorieën