Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Distel klimsporen alu. plus klick 40mm

Distel klimsporen alu. plus klick 40mm
Distel klimsporen alu. plus klick 40mm
Distel klimsporen alu. plus klick 40mm

Distel klimsporen alu. plus klick 40mm

Artnr. 56348011
EAN: 4260612170423
1 op voorraad
€ 537,89 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Distel Klimsporen Alu. Plus Klick 40mm

Stabiliteit, lichtheid, veiligheid en ergonomie waren de uitgangspunten bij de ontwikkeling van deze stijgijzervork. Het resultaat is een drop-forged aluminium schacht van DMM die ongeëvenaard is.

De licht gebogen schacht brengt de belasting direct over op de doornpunten en de 45 mm brede voetbalk verdeelt de belasting gelijkmatig onder de middenvoet. Bovendien is de schacht iets verbreed in het voetgebied. Het resultaat is een comfortabele stijgijzervork waarmee je nog langer kunt staan. In combinatie met de grote, verbeterde padding ligt de voorgevormde Gfk schaal bijzonder comfortabel tegen de kuit. Bovendien vermindert het 100 mm brede klittenband de kans op drukpunten.

Afhankelijk van de kuitlengte kan de schachthoogte individueel worden ingesteld van 40 tot 51 cm. De zeer comfortabele en spelingsvrije comfortstrapping is in deze versie uitgerust met twee extra Cobra klikgespen. Dit betekent dat de omsnoering maar één keer hoeft te worden afgesteld en vervolgens gemakkelijk kan worden aan- en uitgedaan via de gespen.

Uiteraard passen alle aangeboden reserve spikes. Versie met de driehoekige spike Amerika. Geleverd met rode schelpen. Gewicht 2010 g.

Categorieën