Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Königssalz liksteen cilinder 3kg

Königssalz liksteen cilinder 3kg

Königssalz liksteen cilinder 3kg

Artnr. 75509
2 op voorraad
€ 13,64 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

De KönigsSalz-klinkstenen zijn van hoge bio-energetische vorm en ondergaan geen industriële bewerking. In hun natuurlijke staat vertegenwoordigen zij de hoogste kwaliteit van zout. In tegenstelling tot industrieel vervaardigde en geperste stenen zijn KönigsSalz-klinkstenen veel minder gevoelig voor vocht.

Steenzout van hoge kwaliteit, dat ook wordt verkocht onder de handelsnaam "Himalayazout". Naast natriumchloride bevat het belangrijke mineralen zoals calcium, magnesium, ijzer en sporenelementen. Het wordt op ongeveer 200 km van het Himalayamassief in Pakistan gedolven. Gehouwen natuurlijke zoutsteen in de vorm van een cilinder. Diameter 12 cm, hoogte 16 cm met gat van ca. 3 cm voor bevestiging op houder. Dit zout is bijzonder weerbestendig en kan rechtstreeks door het wild worden opgenomen. Dit natuurproduct bevat geen lijm of geperste stoffen en is gemakkelijk te herkennen aan zijn roodachtige kleur.

*Deze illustratie is slechts een voorbeeld. Omdat elke liksteen uniek is, kunnen kleur en vorm variëren.

Categorieën