Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Precisioncut buxusschaar

-12%
Precisioncut buxusschaar
Precisioncut buxusschaar
Precisioncut buxusschaar
Precisioncut buxusschaar
Precisioncut buxusschaar
Precisioncut buxusschaar
Artnr. 967989101
EAN: 4078500049115
Verwachte verzenddatum 10-05-2024
€ 35,99 € 31,67 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
14 dagen op zicht
Review score 9.7

Omschrijving

Voor het mooi vormen van uw planten

De GARDENA Heggenschaar PrecisionCut helpt u uw perfecte visie op uw tuin te realiseren. Dankzij de speciale Z-vorm van de schaar is hij perfect geschikt voor vormknippen. Een spiraal of een bol? Met deze heggenschaar kunt u al uw ideeën over het vormknippen van uw struiken verwezenlijken. De heggenschaar helpt u bij alle aspecten van het knippen en biedt een groot werkcomfort. De robuuste, met glasvezel versterkte kunststof handgrepen maken de heggenschaar bijzonder licht, waardoor u langer kunt werken zonder vermoeid te raken. Tegelijkertijd bieden de ergonomische, symmetrisch ronde ErgoTec handgrepen een comfortabele en veilige grip, waarbij de zachte aanslagbuffers de schokken verminderen en uw polsen tijdens het knippen minder worden belast. Deze heggenschaar heeft rechte, duurzame stalen messen waarmee u zeer precies kunt knippen. De slijtvaste messen zijn voorzien van een antikleefcoating, waardoor er geen plantenafval aan de messen kleeft en de wrijving wordt verminderd, wat in betere prestaties resulteert. De PrecisionCut Heggenschaar is een origineel kwaliteitsproduct waarop GARDENA 25 jaar garantie biedt. Express your vision with precision. Gemakkelijk te hanteren, effectief en duurzaam tuingereedschap voor creatieve tuiniers.

Kenmerken

Snoei met creativiteit.

Snoei met creativiteit.

Dankzij de recht gesneden messen van de PrecisionCut kan je heel precies snijden. De heggenschaar is perfect voor gedetailleerd werk of het knippen van bepaalde vormen, zoals de populaire bal of spiraalvorm. De speciale Z-vorm van de schaar helpt om gemakkelijk verschillende vormen te knippen.
Sterk en stevig

Sterk en stevig

De PrecisionCut is uitgerust met robuuste stalen messen, die duurzaam en zeer scherp zijn. Deze rechte messen zijn perfect voor precisiesnijden. Ze zullen uw heggen in elke gewenste vorm knippen.
Maakt werken in de tuin licht

Maakt werken in de tuin licht

Door het gebruik van handgrepen van vezelversterkte kunststof hebben deze scharen een laag gewicht. Dit bespaart kracht en energie; reden waarom u lang met de schaar kunt werken zonder moe te worden.
Zorg voor grip - ErgoTec

Zorg voor grip - ErgoTec

De GARDENA heggenschaar wordt gekenmerkt door ErgoTec-handgrepen. Deze zijn rond en goed uitgebalanceerd en hebben daardoor een zeer ergonomische vorm voor het knippen van heggen. De schaar ligt comfortabel in de handen in elke positie.
Vederlicht snoeien

Vederlicht snoeien

GARDENA heggenscharren hebben een zachte buffer die voor goede demping zorgt, zijn weinig belastend voor de gewrichten en zorgen voor meer comfort.
Antikleeflaag

Antikleeflaag

De messen hebben een antikleeflaag. Dit vermindert wrijving, zorgt voor eenvoudig schoonmaken en beschermt de schaar tegen roest.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 12302-20
GTIN-13/EAN 4078500049115
Specificaties
Product afmeting, lengte 410 mm
Meslengte 180 mm
Logistiek
Gewicht 798 g
Breedte 200 mm
Lengte 475 mm
Hoogte 65 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 12302 Heckenschere PrecisionCut uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën