Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Fjallraven greenland backpack

Niet meer leverbaar
Fjallraven greenland backpack
Artnr. 23138
EAN: 7323450066581
Niet meer leverbaar
Gratis verzending
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Eenvoudige, stevige en comfortabele rugzak voor dagelijks gebruik in tijdloze Fjällrävenstijl. Het model is geïnspireerd op een van de vele trouwe gebruikers van Fjällräven die van zijn versleten Greenland jack een tas maakte die hij op zijn stepslee kon gebruiken! Die eigenschappen van het jack zie je terug in de twee voorvakken met plooien en de slimme vouwconstructies waarmee je spullen op hun plaats blijven als je de kleppen hebt vastgeknoopt. Gemaakt van duurzaam G-1000 HeavyDuty dat de inhoud beschermt en met het ouder worden een aantrekkelijke glans krijgt. Het hoofdvak gaat van bovenaf open en heeft een trekkoord. De bovenklep wordt aan de voorkant dichtgedaan met een leren riem en metalen gesp. In het hoofdvak zit een vak voor waardevolle spullen en een vak met een gepolsterde wand voor een laptop (tot 15 inch). De rugzijde is gepolsterd en een brede, sterke stoffen riem verandert in zowel handgrepen als schouderbanden, de laatste zijn verstelbaar voor een goede pasvorm.

LET OP DIT IS EEN UITLOPEND ARTIKEL!
Staat er bij een product ''Niet meer leverbaar'' dan is iemand u helaas voor geweest en kunnen wij het product NIET meer leveren!
Als een product is uitverkocht en u heeft het toch besteld, dan zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten.

Specificaties

Algemeen
Inhoud (Liter) 20
Gewicht (gram) 620
Afmetingen (cm) 0 x 34 x 42 x 18

Categorieën