Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Wandslangenbox 20 rollup m wit

-12%
Wandslangenbox 20 rollup m wit
Wandslangenbox 20 rollup m wit
Wandslangenbox 20 rollup m wit
Wandslangenbox 20 rollup m wit
Wandslangenbox 20 rollup m wit
Wandslangenbox 20 rollup m wit
+2 Wandslangenbox 20 rollup m wit
Artnr. 970473201
EAN: 4078500051989
Verwachte verzenddatum 03-05-2024
€ 169,99 € 149,59 incl. 21% BTW
Gratis verzending
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

De slangenbox RollUp M voor maximale bewegingsvrijheid bij het bewateren van uw kleine tuin

Bewatering die altijd gebruiksklaar is - met de GARDENA wandslangenbox RollUp M. Als u uw tuin bewatert met deze slangenbox, bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar ook veel bergruimte. Deze compacte box wordt eenvoudig aan de muur van het huis bevestigd en zorgt er naast het veilig opbergen van de slang voor dat u slang gemakkelijk kunt oprollen na het bewateren. Dankzij de muurbeugel die meer dan 180 graden kan worden gedraaid, hebt u veel bewegingsvrijheid tijdens het bewateren en knikt de slang niet. Trek de slang van 20 meter uit tot de gewenste lengte en u kunt meteen beginnen met bewateren! De handige vergrendelpunten zetten de tuinslang automatisch vast in heel korte intervallen, zodat u uw planten gemakkelijk water kunt geven. Door licht aan het uiteinde van de slang te trekken, ontgrendelt u het vergrendelmechanisme en kunt u de slang automatisch en betrouwbaar oprollen. Om ervoor te zorgen dat de omgeving en behuizing van de slangenhouder onbeschadigd blijven, is het intrekmechanisme voorzien van innovatieve RollControl-technologie, die zorgt voor veilig en gecontroleerd oprollen. Knikken of knopen tijdens het inrollen worden voorkomen door een geïntegreerde slanggeleider. Met de kraan- en slangstukken van het Original GARDENA System kunt u de slang flexibel verlengen of andere GARDENA opzetstukken bevestigen. Uw GARDENA slangopzetstukken zijn altijd klaar voor gebruik. Ze kunnen onder de muurbeugel worden bevestigd en daar worden opgeborgen om ruimte te besparen. De wandslangenbox is uiteraard gemaakt van hoogwaardige materialen, die bestand zijn tegen UV en vorst. De robuuste box kan het hele jaar door worden gebruikt. Bovendien kan de box dankzij de diefstalbeveiliging niet worden gestolen en alleen door u van de muur worden gehaald. Behalve de wandslangenbox bevat de box een muurbeugel, een flexibele aansluitslang, alle benodigde Original GARDENA System en montageonderdelen en een mondstuk met twee verschillende sproeiopties. GARDENA geeft een garantie van vijf jaar op dit kwaliteitsproduct.

Kenmerken

Perfecte slangopslag

Perfecte slangopslag

Dankzij de wand-slangenbox heeft u de tuinslang altijd bij de hand. Sproeiers, broezen en wasborstels kunnen eenvoudig aan de muurbeugel worden opgehangen en opgeborgen.
Voor comfortabel en flexibel water geven

Voor comfortabel en flexibel water geven

Dankzij de praktische muurbeugel kan de slangenbox onder een hoek van meer dan 180 ° worden gedraaid. Hierdoor kunt u flexibel elke hoek van uw tuin besproeien zonder de slang te knikken.
Moeiteloze bediening

Moeiteloze bediening

De tuinslang vergrendelt automatisch op de gewenste lengte dankzij de ingebouwde korte vergrendelingspunten. Zo kunt u gemakkelijk uw bewateringswerk doen en heeft u maximale bewegingsvrijheid.
Direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

De wandslangenbox RollUp M wordt geleverd met een muurbeugel, een tuinslang van 20 meter, een flexibele aansluitslang, alle benodigde originele GARDENA-system onderdelen en een tuinspuit met twee verschillende sproeistanden.
RollControl

RollControl

Door zacht te trekken aan het uiteinde van de slang, wordt de geïntegreerde, stalen veer geactiveerd en rolt de slang automatisch op. De RollControl technologie zorgt ervoor dat de slang langzaam en veilig wordt teruggetrokken, hoe ver de slang ook is afgerold.
Geen knikken of knopen

Geen knikken of knopen

De wandslangenbox heeft een geïntegreerde slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder knikken of knopen.
UV- en vorstbestendig

UV- en vorstbestendig

De slangenbox is beschermd tegen de elementen met zowel UV- als vorstbescherming. Dit betekent dat hij in alle vier de seizoenen kan worden gebruikt.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18612-20
GTIN-13/EAN 4078500051989
Specificaties
Set met aansluitstukken 1x Muurbevestigde slangenbox RollUp M, 1x Muurbeugel incl. schroeven, 1x 1,5m aansluitslang, 3x Kraanstuk, 2x Slangstuk, 1x Waterstop, 1x Reinigingssproeier
Lengte slang 20 m
Diameter slang 11 mm
Vorstbescherming Ja
Garantie 5 jaar garantie
Aangedreven Veer
Logistiek
Gewicht 9900 g
Breedte 235 mm
Lengte 540 mm
Hoogte 465 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 18612 Wall-Mounted Hose Box RollUp M uit de categorie Bewateren.

Documenten & downloads

Categorieën