Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Wandslangenbox 30 rollup l

-12%
Wandslangenbox 30 rollup l
Wandslangenbox 30 rollup l
Wandslangenbox 30 rollup l
Wandslangenbox 30 rollup l
Wandslangenbox 30 rollup l
Wandslangenbox 30 rollup l
+3 Wandslangenbox 30 rollup l
Artnr. 970474001
EAN: 4078500052047
Neem contact op voor levertijd
€ 224,99 € 197,99 incl. 21% BTW
Gratis verzending
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Handige en praktische bewatering van grote tuinen met de wandslangenbox RollUp M/L

Bewatering die altijd gebruiksklaar is! De wandslangenbox RollUp L is geen gewone slangopslag, maar maakt het gemakkelijker uw tuinslang te gebruiken om uw planten te bewateren. De slangenbox wordt eenvoudig aan de muur van uw huis bevestigd met een muurbeugel en wordt met een aansluitslang aangesloten op de kraan. Het bewateren van uw grote tuin was nog nooit zo handig en flexibel. Dankzij de 180° draaibare box en de tuinslang van 30 meter hebt u tijdens het bewateren maximale bewegingsvrijheid. Vóór gebruik trekt u de slang uit tot de gewenste lengte en begint u met bewateren. Zodra u stopt, grijpen de extra korte vergrendelingspunten vast en zetten ze de tuinslang vast op de gewenste lengte. Wanneer u klaar bent, hebt u geen problemen meer met opwikkelen, vooroverbuigen en natte handen tijdens het oprollen van de slang. Met niet meer dan een klein rukje aan het uiteinde van de slang ontgrendelt u de vergrendeling en activeert u de ingebouwde stalen veer. Hierdoor wordt de slang automatisch, betrouwbaar en gelijkmatig voor u opgerold. De innovatieve RollControl-technologie zorgt voor veilig en gecontroleerd oprollen, terwijl de geïntegreerde slanggeleider de slang netjes en gelijkmatig oprolt. U hebt uw GARDENA mondstuk en accessoires altijd gebruiksklaar bij de hand. Ze kunnen onder de muurbeugel worden bevestigd en daar worden opgeborgen om ruimte te besparen. De wandslangenbox RollUp L is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV en vorst. Dit betekent dat de slang bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en het hele jaar door buiten op de muur van het huis kan blijven hangen. Naast de wandslangenbox ontvangt u alle benodigde aansluitingen en montageonderdelen: een muurbeugel, een aansluitslang, alle benodigde Original GARDENA System onderdelen en een slangmondstuk met twee verschillende sproeiopties. Bovendien is de slangopslag beschermd met een antidiefstalvoorziening. GARDENA geeft vijf jaar garantie op deze hoogwaardige slangopslag.

Kenmerken

Handige slangopslag

Handige slangopslag

Dankzij de wandslangenbox heeft u de tuinslang altijd bij de hand. Sproeiers, tuinspuiten en wasborstels kunnen eenvoudig aan de muurbeugel worden opgehangen en opgeborgen.
Voor comfortabel en flexibel water geven

Voor comfortabel en flexibel water geven

Dankzij de praktische muurbeugel is de slangenbox 180 ° zwenkbaar. Hierdoor kunt u flexibel elke hoek van uw tuin besproeien zonder de slang te knikken. Na gebruik kan de compacte box eenvoudig op de muur worden geklapt om ruimte te besparen.
Moeiteloze bediening

Moeiteloze bediening

De tuinslang vergrendelt automatisch op de gewenste lengte dankzij de ingebouwde korte vergrendelingspunten. Zo kunt u gemakkelijk uw bewateringswerk doen en heeft u maximale bewegingsvrijheid.
Direct klaar voor gebruik

Direct klaar voor gebruik

De wandslangenbox RollUp L wordt geleverd met een muurbeugel, een tuinslang van 30 meter, een aansluitslang, alle benodigde originele GARDENA-system onderdelen en een tuinspuit met twee verschillende sproeistanden.
RollControl

RollControl

Met een lichte ruk aan het uiteinde van de slang wordt de geïntegreerde stalen veer geactiveerd die de slang automatisch en betrouwbaar oprolt. De RollControl-technologie zorgt voor langzaam en veilig oprollen, ongeacht hoe ver de slang is uitgerold.
Geen knikken of knopen

Geen knikken of knopen

De wandslangenbox heeft een geïntegreerde slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder knikken of knopen.
UV- en vorstbestendig

UV- en vorstbestendig

De slangenbox is beschermd tegen de elementen met zowel UV- als vorstbescherming. Dit betekent dat hij in alle vier de seizoenen kan worden gebruikt.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18625-20
GTIN-13/EAN 4078500052047
Specificaties
Set met aansluitstukken 1x Muurbevestigde slangenbox RollUp L, 1x Muurbeugel incl. schroeven, 1x 1,5m aansluitslang, 3x Kraanstuk, 1x Slangstuk, 1x Waterstop, 1x Reinigingssproeier
Lengte slang 30 m
Diameter slang 13 mm
Vorstbescherming Ja
Garantie 5 jaar garantie
Aangedreven Veer
Logistiek
Gewicht 13700 g
Breedte 270 mm
Lengte 665 mm
Hoogte 510 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 18625 Wall-Mounted Hose Box RollUp L uit de categorie Bewateren.

Documenten & downloads

Categorieën