Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gränsfors olie voor steel en bijlkop

-7%
Gränsfors olie voor steel en bijlkop
Gränsfors olie voor steel en bijlkop
Gränsfors olie voor steel en bijlkop

Gränsfors olie voor steel en bijlkop

Artnr. 4037
EAN: 7391765403704
11 op voorraad
€ 46,80 € 43,53 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Gränsfors Olie - Natuurlijke Kracht uit Zweden

Gränsfors olie, geproduceerd in het hart van Zweden, is een revolutionaire, milieuvriendelijke olie, speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van gereedschap. Deze unieke olie is volledig vrij van giftige stoffen en bestaat uit 100% natuurlijke onverzadigde vetzuren, afkomstig uit lijnzaadolie.

Wat Maakt Gränsfors Olie Speciaal?

Zodra Gränsfors olie droogt, transformeert het in Linoxin, een stof die een beschermende film vormt. Deze eigenschap maakt het ideaal voor het behandelen van bijlstelen, waardoor hun levensduur significant verlengd wordt. Het wordt aangeraden om de steel van uw bijl jaarlijks of indien nodig met deze olie te behandelen.

Meer dan Alleen een Houtbeschermer

Naast het verzorgen van houten stelen, is Gränsfors olie ook effectief als roestbescherming voor bijlkoppen. Eenmaal opgedroogd, vormt het een dunne, beschermende laag. Mocht er een overtollige film of huid ontstaan, dan is dit simpelweg een teken van extra bescherming. De bijlkop blijft roestvrij, zelfs na het verwijderen van deze laag.

Snelle en Efficiënte Drogingsproces

Bij een normale kamertemperatuur en goede ventilatie, is de droogtijd van Gränsfors olie verrassend kort. Binnen slechts 24 uur is de olie volledig opgedroogd, waardoor uw gereedschap snel weer klaar is voor gebruik.

Productspecificaties

  • Inhoud: 250 ml
  • Afmetingen: 128x73x37 mm

Veiligheidsinformatie

Let op: Gränsfors olie kan zelfontbranding veroorzaken. Het is belangrijk om doeken en poreus materiaal, bevochtigd met de olie, op een veilige manier te behandelen. Dit kan door ze te verbranden, te drogen op een open, onbrandbare plaats, of door ze in water te weken alvorens weg te gooien.

Kies voor Gränsfors Olie

Met Gränsfors olie kiest u voor een natuurvriendelijke, efficiënte manier om uw gereedschap te onderhouden. Bescherm uw gereedschap met de kracht van de natuur!

Categorieën