Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm

-5%
Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm
Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm
Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm
Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm
Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm

Husqvarna hs22 snoeischaar tot ø22mm

Artnr. 546341601
EAN: 7333377460966
20 op voorraad
€ 39,99 € 37,99 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Husqvarna HS22 Snoeischaar: Precisie en Comfort voor Elke Tuinliefhebber

De Husqvarna HS22 snoeischaar is een onmisbaar gereedschap voor elke hobbytuinier. Met zijn scherpe, roestvrijstalen bladen en een maximale snoeidiameter van 22 mm, biedt het de precisie en kracht die nodig zijn voor diverse snoeitaken. De speciale verhardingsfase van de bladen zorgt voor een ongeëvenaarde hardheid en duurzaamheid.

Het ergonomische ontwerp, lichtgewicht en de verstelbare handvatbreedte maken langdurig werken in de tuin comfortabel, terwijl het slimme vergrendelingsmechanisme zorgt voor veiligheid en gemak. De unieke sapafvoer houdt de bladen schoon en efficiënt. Geproduceerd in Duitsland, staat de HS22 garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met deze snoeischaar wordt elke snoeiklus een plezierige ervaring, en draagt u bij aan een milieuvriendelijke tuinverzorging.

  • Nauwkeurig en Milieuvriendelijk: De Husqvarna HS22 is ontworpen voor de hobbytuinier die waarde hecht aan nauwkeurigheid en milieubewust tuinieren.
  • Hoge Kwaliteit en Duurzaamheid: De roestvrijstalen bladen zijn uitzonderlijk scherp, slijtvast en bereiken een hardheid van maximaal 60 HRC door een speciale verhardingsfase.
  • Maximale Snoeidiameter van 22 mm: Ideaal voor het snoeien van diverse planten en takken met precisie.
  • Ergonomisch en Comfortabel: Met een gewicht van slechts 160 g en verstelbare handvatbreedte, perfect voor kleine tot middelgrote handen en geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.
  • Veilig en Gebruiksvriendelijk: Uitgerust met een handig vergrendelingsmechanisme dat met één hand bediend kan worden, wat zorgt voor extra comfort en veiligheid.
  • Gemakkelijk te Reinigen: Dankzij de gepatenteerde sapafvoer blijven de bladen schoon en vrij van kleverig plantensap.
  • Gemaakt in Duitsland: De HS22 snoeischaar staat garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Blogs

Specificaties

Logistiek
Gewicht 191 g
Breedte 110 mm
Lengte 246 mm
Hoogte 23 mm

Categorieën