Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna de120 230v stofzuiger

Husqvarna de120 230v stofzuiger
Husqvarna de120 230v stofzuiger
Husqvarna de120 230v stofzuiger
Husqvarna de120 230v stofzuiger
Husqvarna de120 230v stofzuiger
Husqvarna de120 230v stofzuiger
+1 Husqvarna de120 230v stofzuiger

Husqvarna de120 230v stofzuiger

Artnr. 970514801
EAN: 7392930730496
Neem contact op voor levertijd
€ 3.630,00 incl. 21% BTW
Gratis verzending
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Husqvarna DE120 - 230 Volt Bouwstofzuiger

Deze veelzijdige stofzuiger uit de H-klasse is compact en eenvoudig te transporteren, maar is tevens krachtig. Deze stofzuiger is ontworpen voor gebruik met groter handgedragen elektrisch gereedschap, vloerschuurmachines en handschuurmachines, kogelstralers, frezen en meer.

De prestaties en robuustheid maken de DE 120 ideaal voor veeleisende, zware toepassingen. De stofzuiger heeft een gebruiksvriendelijke HMI en een e-flow-functie die automatisch de luchtstroom aanpast, terwijl een lange gebruiksduur van de accu's wordt gewaarborgd. De hoge waterbescherming zorgt voor snelle en efficiënte ontsmetting. De stofzuiger heeft ook geïntegreerde connectiviteit, waardoor u snel de locatie, onderhouds- en filterstatus en andere waardevolle gebruiksgegevens kunt bewaken.

  • Constante hoge prestaties
  • Veiligheidsfocus
  • Eenvoudig te vervoeren
  • Duurzamer gebruik met e-flow

Kenmerken

Constante hoge prestaties

Constante hoge prestaties

Het ingenieuze e-flow-systeem past automatisch de luchtstroom aan om tijd tussen filterreinigingsbeurten te verlengen, waardoor gebruikers langer zonder onderbreking kunnen werken.
Veiligheidsfocus

Veiligheidsfocus

De stofzuiger voldoet aan de meest recente H-klasse-normen voor stofzuigers voor zwaar gebruik. Hij bevat een HEPA-filter (met EN1822-certificering) dat gescheiden is van het voorfilter. Een geïntegreerd filteralarm met instelbare slangdiameter geeft aan wanneer het tijd is om het filter te reinigen. Reiniging kan worden uitgevoerd door simpelweg op een knop te drukken.
Eenvoudig te vervoeren

Eenvoudig te vervoeren

Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is de stofzuiger eenvoudig te transporteren. Slimme details zoals tilhaken, de mogelijkheid om slangen, een stang en vloergereedschap op de machine aan te sluiten en de mogelijkheid om deze op zijn twee wielen te rijden zorgen voor soepel manoeuvreren.
Duurzamer gebruik met e-flow

Duurzamer gebruik met e-flow

Terwijl de luchtsnelheid door het gehele filterverzadigingsproces wordt geoptimaliseerd, verlaagt e-flow-technologie het energieverbruik tot wel 30%*. Tegelijkertijd worden de geluidsniveaus verlaagd tot 8 dB(A)**. *) Gebaseerd op een onafhankelijk geverifieerde energieverbruiktest, uitgevoerd in een laboratorium-omgeving, waarbij stroom wordt gemeten bij nominale spanning met geactiveerde e-flow, zonder enige beperkingen in het systeem. Het vermogen wordt berekend uit de stroom/spanning en wordt vergeleken met het stroomverbruik bij volledige stroming, dus zonder beperkingen. **) Gebaseerd op een in-house test uitgevoerd in een laboratorium-omgeving voor de modellen DE 110 en DE 120, waarbij de stofzuigers zonder beperking in het systeem zijn gebruikt en het geluidsniveau met en zonder geactiveerde e-flow is gemeten.
Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden

De hoge waterbeschermingsnorm maakt eenvoudige reiniging en ontsmetting van de machine mogelijk. De HMI geeft waarschuwingen over onderhoud voor vroegtijdige en plaatselijke probleemoplossingen.
Verbeterd Longopac®-bevestigingssysteem

Verbeterd Longopac®-bevestigingssysteem

Het eenvoudig te gebruiken Longopac®-bevestigingssysteem en een bak met V-vorm zorgen voor eenvoudige montage. Vanwege de speciale kap ontstaat er geen stofverzameling in de ribbels.
Geoptimaliseerd accessoire-assortiment

Geoptimaliseerd accessoire-assortiment

Het volledige accessoire-assortiment is verder geoptimaliseerd voor de bouw. Een robuust vloergereedschap met grote opening kan zelfs grof vuil hanteren. De stang, slangen en adapters met transportkappen zorgen voor soepel gebruik en transport. Voor nog meer transportgemak zijn optionele slangzakken verkrijgbaar.

Specificaties

MOTOR
Aandrijving Met snoer
Max. boordiameter, uit de hand 2,2 kW
Fasen 1 ph
Voltage 230 V
Nominale stroom, A 15 A
Frequentie, Hz 50-60 Hz
Max. vacuu?m 200 mbar
AFMETINGEN
Product afmeting, lengte 815 mm
Product afmeting, breedte 542 mm
Product afmeting, hoogte 1.125 mm
Gewicht 39 kg
Logistiek
Gewicht 52000 g
Breedte 560 mm
Lengte 835 mm
Hoogte 1245 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Husqvarna Construction DE 120 H uit de categorie Stofzuigers.

Documenten & downloads

Categorieën