Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna hl42 takkenschaar tot ø42mm

-5%
Husqvarna hl42 takkenschaar tot ø42mm
Husqvarna hl42 takkenschaar tot ø42mm
Husqvarna hl42 takkenschaar tot ø42mm

Husqvarna hl42 takkenschaar tot ø42mm

Artnr. 546342101
EAN: 7333377461000
9 op voorraad
€ 59,99 € 56,99 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Husqvarna HL42 Takkenschaar - Robuuste en Efficiënte Takkenschaar

De Husqvarna HL42 Takkenschaar is een onmisbaar gereedschap voor elke tuinier, van amateur tot professional. Deze krachtige schaar is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk en precies snoeien van grote takken. Met een indrukwekkende totale lengte van 700 mm en een maximale snijdiameter van 42 mm, maakt de HL42 het mogelijk om zelfs de meest robuuste takken eenvoudig te knippen.

Gebruikerscomfort en Efficiëntie voorop

Wat de Husqvarna HL42 onderscheidt, is het gebruikerscomfort. De ergonomisch gevormde aluminium handgrepen zijn ontworpen voor een comfortabele grip en minimaliseren vermoeidheid tijdens het snoeien. De speciale dempers dragen bij aan het verminderen van trillingen, waardoor het gebruik van deze schaar nog aangenamer wordt.

Uitzonderlijke Snijkwaliteit

De messen van de Husqvarna HL42 zijn vervaardigd uit premium staal, wat zorgt voor een langdurige scherpte. Het bypass-snijtype staat garant voor schone en precieze sneden, cruciaal voor de gezondheid van uw planten. De mogelijkheid om de messen te vervangen, samen met de gesmede ondermessen, verzekert een langdurige prestatie en duurzaamheid van de schaar.

Verhoogde Kracht en Capaciteit

Dankzij de geavanceerde hefboommechanismen en overbrenging verhoogt de HL42 de uitgeoefende kracht met een factor 18. Dit betekent dat u minder inspanning nodig heeft voor het snoeien van dikker materiaal, wat zowel tijd als energie bespaart.

Productspecificaties

  • Maximum snijdiameter: 42 mm
  • Product afmeting, lengte: 700 mm
  • Knip type: Bypass
  • De Ultieme Keuze voor Tuinieren

De Husqvarna HL42 is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan efficiëntie, duurzaamheid en comfort bij tuinonderhoud. Of u nu een professionele hovenier bent of een hobbytuinier, deze takkenschaar zal uw tuinwerkzaamheden transformeren, waardoor ze niet alleen sneller, maar ook plezieriger worden.

Specificaties

Logistiek
Gewicht 1305 g
Breedte 215 mm
Lengte 705 mm
Hoogte 36 mm

Categorieën