Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Schwegler zomerverblijf vleermuis 1fq

Schwegler zomerverblijf vleermuis 1fq
Schwegler zomerverblijf vleermuis 1fq
Schwegler zomerverblijf vleermuis 1fq

Schwegler zomerverblijf vleermuis 1fq

Artnr. 75304
EAN: 4010423007605
2 op voorraad
€ 128,93 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Het verblijf is tweedelig en wordt m.b.v. twee bevestigingsschroeven gesloten. Aan de onderkant bevindt zich de ingangsmogelijkheid voor de dieren. Het 'vleermuis-gevelverblijf' is door deze opening absoluut onderhoudsvrij, omdat de uitwerpselen er naar beneden toe kunnen uitvallen. De voorkant is aan de buitenkant opgeruwd, zodat de dieren daar kunnen landen en zich kunnen vastklampen. De uitgespaarde, trapvormige toegangsmogelijkheid versnelt de acceptatie, ook voor onervaren jongen.

Montage

Het verblijf kan op allerlei soorten gebouwen worden aangebracht, of deze nu van beton, steen of hout zijn gemaakt. Het verblijf wordt ook graag op zolders of in historische ruïnes binnenin gebruikt. Wij adviseren de achterkant, naar het gebouw toe, met silicone af te dichten of het verblijf in het pleisterwerk in te bouwen. Alle metalen delen waarmee de dieren in aanraking komen, zijn van niet-roestend materiaal. De voorwand werd bij de productie al voorzien van een verflaag. De achterkant niet, om bij eventuele inbouw in een gevel een beter contact met het gevelpleisterwerk mogelijk te maken. Op elk moment kan met een ademende muurverf deze behuizing optisch individueel worden aangepast aan de desbetreffende achtergrond.

Afmetingen 600x350x90 mm
Gewicht 15,8 kilo

Categorieën