Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna 530ib accu bladblazer

Husqvarna 530ib accu bladblazer
Husqvarna 530ib accu bladblazer
Husqvarna 530ib accu bladblazer

Husqvarna 530ib accu bladblazer

Artnr. 970656101
EAN: 7333377092334
Neem contact op voor levertijd
€ 549,00 incl. 21% BTW
Gratis verzending
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Husqvarna 530iB - Ontdek de Kracht van Husqvarna Accu Handbladblazer

Welkom in de wereld van geavanceerde tuinverzorging met de Husqvarna Accu Bladblazer 530iB. Deze professionele, handgedragen bladblazer is ontworpen om uw werk efficiënter, comfortabeler en productiever te maken. Met zijn state-of-the-art functies en verbeterde prestaties, staat de 530iB klaar om elke uitdaging in uw tuin aan te gaan.

Kenmerken die Uw Werk Verlichten:

  • Optimaal Uitgebalanceerd voor Alle Omstandigheden: De Husqvarna 530iB is perfect uitgebalanceerd en voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik in diverse omstandigheden.
  • Langere Bedrijfstijd en Verbeterde Prestaties: Uitgerust met variabele snelheid, cruise control en een boost-modus, biedt de bladblazer een aanzienlijk langere bedrijfstijd en verbeterde efficiëntie.
  • Lichtgewicht en Ergonomisch Ontwerp: Met een gewicht van slechts 2,7 kg (zonder accu), is de 530iB ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, wat leidt tot minder vermoeidheid en meer productiviteit.
  • Stil en Krachtig: De bladblazer is ideaal voor gebruik in stedelijke omgevingen dankzij zijn lage geluidsniveau, terwijl het toch een indrukwekkende blaaskracht van 18N levert.
  • Flexibele Energieopties: Compatibel met alle Husqvarna BLi-X 36V accu's, biedt de 530iB flexibiliteit om te kiezen tussen interne en externe batterijoplossingen.
  • IPX4 Gecertificeerd: De 530iB is gecertificeerd voor waterbestendigheid, waardoor het geschikt is voor werk in alle weersomstandigheden en maximale uptime garandeert.
  • Geavanceerde Digitale Interface: De bladblazer heeft een digitale gebruikersinterface op het handvat, die de batterijstatus weergeeft en het gemakkelijker maakt om het werk te plannen.
  • Ingebouwde Connectiviteit: De 530iB is uitgerust met een connectiviteitsmodule voor eenvoudige integratie met digitale diensten zoals Husqvarna Fleet Services.

Belangrijk:

De 530iB wordt geleverd zonder accu & lader, zie onze bundel aanbiedingen!

Blogs

Categorieën