Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena broes aquacount

-12%
Gardena broes aquacount
Gardena broes aquacount
Gardena broes aquacount
Gardena broes aquacount
Gardena broes aquacount
Artnr. 970546001
EAN: 4078500058070
19 op voorraad
€ 40,79 € 35,89 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Gardena Broes AquaCount

LET OP DIT IS EEN NIEUW PRODUCT VAN GARDENA, NAAR VERWACHTING LEVERBAAR MAART 2022. U KUNT DIT ARTIKEL BESTELLEN, WIJ LEVEREN UIT WANNEER HET PRODUCT VOORRADIG IS.

De Gardena sproeibroes AquaCount van Gardena houdt het eigen watergebruik bij. De geïntegreerde watermeter biedt u betrouwbare hulp voor duurzaam bewateren en dus om water te besparen.

Daarnaast beschikt de de broes over een zachte sproeistraal. De sproeibroes is eenvoudig in gebruik en ligt dankzij de ergonomische handgreep comfortabel in de hand. Met de praktische vergrendelingsfunctie kunt u tijdens het sproeien uw hand ontspannen. Dat is vooral nuttig als er veel gesproeid moet worden.

Het display van de watermeter kan worden gedraaid en is hierdoor voor rechts- als linkshandigen comfortabel in het gebruik. De display heeft 4 functies en toont u interessante informatie. Functies 1 en 2 laten het totale waterverbruik zien, bijvoorbeeld per dag en per seizoen. Functie 3 toont het exacte waterverbruik per sproeicyclus en functie 4 geeft u inzicht in de stroomsnelheid in liters of gallons per minuut.

Kenmerken

Eén knop voor alle functies

Eén knop voor alle functies

Alle vier de functies van de watermeter worden met slechts één knop bediend. Functies 1 en 2 kunnen worden gebruikt om het totale waterverbruik apart te laten zien, bijvoorbeeld per dag en per seizoen. Functie 3 toont u het exacte waterverbruik per sproeicyclus en functie 4 geeft u inzicht in de stroomsnelheid in liters of gallons per minuut. De draaibare display kan in iedere positie gemakkelijk worden afgelezen.
Zachte bewatering

Zachte bewatering

Met de zachte sproeistraal van de Sproeibroes AquaCount kunt u pot- en perkplanten in de tuin of op het balkon voorzichtig water geven.
Gemakkelijk te hanteren

Gemakkelijk te hanteren

Door de ergonomische handgreep is de Sproeibroes gemakkelijk te hanteren. Dankzij een geïntegreerde vergrendelingsfunctie stroomt het water voortdurend zonder dat de handgreep continu ingedrukt moet worden gehouden. Bovendien kan de hoeveelheid water soepel met één hand worden ingesteld.
Weersbestendig

Weersbestendig

Ongeacht of het bitterkoud is of de zon warm schijnt, dankzij de vorst- en uv-bescherming kan de Sproeibroes AquaCount het hele jaar door buiten in de tuin blijven staan
Vorstbestendig en UV-stabiel

Vorstbestendig en UV-stabiel

Hoge duurzaamheid en het hele jaar door te gebruiken
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18352-20
GTIN-13/EAN 4078500058070
Toepassing
Gebruik Voor optimale en efficiënte irrigatie van planten door het waterverbruik te regelen, de waterhoeveelheid te meten en water te doseren zoals vereist
Sproeipatroon Zachte spray
Speciaal kenmerk
Vorstbescherming Ja
Garantie 5 jaar garantie
Aanpassingen van de handgreep
Watervoorraad kan worden geregeld Ja
Aan/uit-trigger Ja
sleuf Ja
Logistiek
Gewicht 310 g
Breedte 63 mm
Lengte 121 mm
Hoogte 284 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 18352 Water Sprayer AquaCount uit de categorie Bewateren.

Documenten & downloads

Categorieën