Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set

Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set
Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set
Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set
Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set
Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set
Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set

Husqvarna b8x-p4a aspire bladblazer set

Artnr. 970620403
EAN: 7333377075825
7 op voorraad
€ 229,00 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Husqvarna B8X-P4A Aspire Bladblazer Set

Maak het schoonmaken van de tuin makkelijker met deze 18V accu bladblazer. Ontworpen voor kleine ruimtes, is opbergen gemakkelijk gemaakt met de meegeleverde haak en verwijderbare buis. Dankzij de in 3 stappen instelbare snelheidsinstellingen kan hij alles aan, van delicate bloembedden tot natte bladeren op het gazon. De comfortabele softgrip handgreep en het uitgebalanceerde, lichtgewicht ontwerp maken het gemakkelijk te gebruiken. Uitgerust met slimme automatische uitschakeling wanneer onbeheerd en onderdeel van het POWER FOR ALL-batterijsysteem.

De Husqvarna Aspire accu-aangedreven gereedschappen zijn ontwikkeld met beperkte ruimte in gedachten. Daarom wordt elk product geleverd met een op maat gemaakte opberghaak die direct aan de muur kan worden gemonteerd of kan worden gebruikt met het Husqvarna Aspire Storage Rail-systeem. Deze gereedschapsopslag kan worden uitgebreid met alle tuingereedschappen naast het Aspire™ railsysteem. Dit product maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en is compatibel met tal van andere batterijen en opladers van deelnemende merken. Zo hoef je voor al je huis- en tuinproducten maar één accu aan te schaffen.

Kenmerken

Compacte diensten

Compacte diensten

Het compacte formaat en lage gewicht van elk Husqvarna Aspire™ product verbeteren de wendbaarheid en beschikken over een indrukwekkende hoeveelheid innovatieve technologieën van Husqvarna - dit alles om de capaciteit en efficiëntie van de machine te verhogen en consistent geweldige resultaten te leveren in uw tuin in de buitenwijk.

Compacte opslag

Gemaakt voor eenvoudig opbergen met de op maat gemaakte haak en het compacte ontwerp. Aspire™-gereedschap kan eenvoudig nog minder groot worden dankzij verstelbare, inklapbare of afneembare onderdelen die zowel opslag als transport in krappe ruimtes, zoals kleine schuurtjes of auto's, vergemakkelijken. Met behulp van de haak die bij elk pakket wordt geleverd, kunt u ze direct aan de wand opbergen of aan onze aan de wand bevestigde opbergrail hangen, onderdeel van het Husqvarna Aspire™-opslagsysteem. Railaccessoire afzonderlijk verkrijgbaar.
POWER FOR ALL ALLIANCE beschuldigingsysteem

POWER FOR ALL ALLIANCE beschuldigingsysteem

Het 18V POWER FOR ALL ALLIANCE-accusysteem is optimaal voor thuis - en tuinwerkzaamheden. Eén accu kan worden gebruikt voor meerdere gereedschappen en tuinmerken, wat grote flexibiliteit en minder opslag mogelijk maakt. De 18V-accu's van Husqvarna zijn verkrijgbaar in twee groottes en zijn geoptimaliseerd voor Aspire™-gereedschappen, zodat ze meer vermogen en een efficiënte gebruikstijd bieden en geschikt zijn voor allerlei doe-het-zelfprojecten in uw tuin. Bovendien zorgen het compacte accuformaat en het lage gewicht voor betere bruikbaarheid, waardoor elke taak gemakkelijker en efficiënter wordt. Automower® Aspire™ R4 maakt geen deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en wordt gevoed door een ingebouwde accu.
Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening

Het strakke zwarte ontwerp van de Husqvarna Aspire serie wordt aangevuld met oranje details die u intuïtief naar alle interactiepunten leiden. En dankzij de verbeterde ergonomie, zoals verstelbare handgrepen, en robuuste materialen kunt u elk tuinproject met gemak aan.
Zachte handgreep

Zachte handgreep

De handgreep met zachte handgreep op Husqvarna Aspire™-gereedschappen zorgt voor maximaal comfort terwijl u werkt.
Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus

Pas de blaaskracht aan de taak aan met de in 3 stappen instelbare snelheidsinstellingen, bijvoorbeeld bij het verwijderen van maaisel, bladeren, sneeuw of vuil.
Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus

Profiteer van volledige controle en efficiënt werken met de Husqvarna Aspire™- digitale gebruikersinterface. Een digitale gebruikersinterface waarmee u uw machine eenvoudig met één druk op de knop in- en uitschakelt. Bekijk de accustatus van uw gereedschap direct op het display, zodat u uw taken effectief kunt plannen en alleen hoeft op te laden wanneer dat nodig is.
Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus zorgen voor langere werktijden en de mogelijkheid om 's ochtends en' s avonds te werken zonder uw buren te storen.
Husqvarna aansluiten

Husqvarna aansluiten

Met de slimme Husqvarna Connect-app heeft u eenvoudig toegang tot handige tips, handleidingen en aanbevelingen voor reserveonderdelen. Voor uw verbonden Bluetooth-apparatuur biedt de app ook aanvullende informatie, zoals runtime- en laadstatus, evenals onderhouds- en servicebehoeften. De app kan gratis worden gedownload van de App Store of Google Play. * nog niet beschikbaar op alle markten
Lage CO2-uitstoot

Lage CO2-uitstoot

Door voor dit product te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat het tijdens actief gebruik minder CO2-uitstoot produceert dan een traditioneel benzineproduct. Dit accuaangedreven product stoot geen CO2 uit tijdens het gebruik, terwijl het nog steeds het vermogen en de kwaliteit levert die u van een Husqvarna-product mag verwachten. Het is echter belangrijk om op te merken dat CO2-emissies worden gegenereerd tijdens andere fasen van de levenscyclus van het product, zoals productie, opladen en afvoer aan het einde van de levensduur.

Specificaties

Accu
Accu Ja
Modelnaam acculader P4A 18-C70
Type accu Li-Ion
Accuspanning 18 V
Aantal accu's inbegrepen 1
Capaciteit
Luchtstroom in behuizing 10 m³/min
Luchtstroom in de buis 10 m³/min
Luchtsnelheid 40 m/s
Luchtsnelheid (rond mondstuk) 40 m/s
Blaas kracht 8 N
Afmetingen
Artikel brutogewicht 4720 g
Artikel nettogewicht 3360 g
Afmetingen product, LxBxH 86,3x12,6x23,4 cm
Buisdiameter 72 mm
Buislengte 475 mm
Gewicht zonder accu 2.0 kg
Motor
Type motor BLDC (borstelloos)
Uitrusting
OEM-pantser --
OEM type mondstuk Rond
Vacuüm Kit Nee
Smeermiddel
Brandstof Batterij
Verpakking
Verpakkingshoogte 243 mm
Verpakkingslengte 595 mm
Verpakkingsvolume 35,4 dm³
Verpakkingsbreedte 545 mm
Hoeveelheid in omverpakking 1
Geluidsniveau
Geluidsdrukniveau (LWA) 93 dB(A)
Geluidsniveau, gemeten 91 dB(A)
Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker 82 dB(A)
Trilling
Dagelijkse trillingen (Aeqv) 0,4 m/s²
Dagelijkste blootstelling aan trillingen (A8) 0,4 m/s²
Dagelijkse trillingen (Tijdsfactor) 0.5 h
Equivalent trillingsniveau (ahv, eq) voor / achter handgreep 0,4 m/s²
Trillingen stuur 0,4 m/s²
Logistiek
Gewicht 4720 g
Breedte 545 mm
Lengte 595 mm
Hoogte 243 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Husqvarna Aspire B8X-P4A uit de categorie Bladblazers.

Documenten & downloads

Categorieën