Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo

Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo
Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo
Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo
Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo
Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo
Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo

Husqvarna aspire trimmer t28-p4a solo

Artnr. 970620201
EAN: 7333377055018
2 op voorraad
€ 139,00 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Husqvarna Aspire Trimmer T28-P4A Solo

Deze 18v accutrimmer met dubbele trimmerlijn geeft perfecte randen met een hoog rendement. Ontworpen voor kleine ruimtes, is opbergen gemakkelijk gemaakt met de meegeleverde haak. De lushandgreep en telescopische steel kunnen worden aangepast voor een comfortabele werkhouding. Profiteer van slimme functies zoals automatische invoer om te zorgen voor een optimale lengte van de trimmerlijn tijdens het werken, metalen plantbescherming om bloembedden en bomen te beschermen en verbeterde veiligheid met de automatische uitschakeling wanneer deze onbeheerd wordt achtergelaten. Onderdeel van het POWER FOR ALL-accuysteem.

De Husqvarna Aspire accu-aangedreven gereedschappen zijn ontwikkeld met beperkte ruimte in gedachten. Daarom wordt elk product geleverd met een op maat gemaakte opberghaak die direct aan de muur kan worden gemonteerd of kan worden gebruikt met het Husqvarna Aspire Storage Rail-systeem. Deze gereedschapsopslag is uit te breiden met alle tuingereedschappen naast het Aspire railsysteem. Dit product maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en is compatibel met tal van andere accu's en laders van deelnemende merken. Zo hoef je voor al je huis- en tuinproducten maar één accu aan te schaffen.

Let op! Dit betreft enkel de trimmer, deze wordt geleverd zonder accu & lader.

Kenmerken

Compacte prestaties

Compacte prestaties

Het compacte formaat en lage gewicht van elk Husqvarna Aspire? product verbeteren de manoeuvreerbaarheid en beschikken over een indrukwekkende hoeveelheid innovatieve technologie‰n van Husqvarna - allemaal om de capaciteit en effici‰ntie van de machine te verhogen en consistent geweldige resultaten te leveren in uw tuin in de buitenwijk.
Power For All Aliance

Power For All Aliance

De Husqvarna Aspire?-reeks wordt aangedreven door het 18V POWER FOR ALL ALLIANCE-accuysteem. Deze accu's zijn verkrijgbaar in twee formaten en zijn geoptimaliseerd voor Aspire?-gereedschappen voor meer vermogen, effici‰nte gebruiksduur en een uitgebalanceerd gewicht. Ze zijn ook 100% compatibel met veel toonaangevende huis- en tuinmerken en hun producten, waardoor u meer flexibiliteit heeft om ‚‚n accu voor meer producten te gebruiken. Exclusief Husqvarna Automower© Aspire?.
Intu‹tieve bediening

Intu‹tieve bediening

Het strakke zwarte ontwerp van de Husqvarna Aspire? serie wordt aangevuld met oranje details die u intu‹tief naar alle interactiepunten leiden. En dankzij de verbeterde ergonomie, zoals verstelbare handgrepen, en robuuste materialen kunt u elk tuinproject met gemak aan.
Zachte handgreep

Zachte handgreep

De handgreep met zachte handgreep op Husqvarna Aspire?-gereedschappen zorgt voor maximaal comfort terwijl u werkt.
Telescopische schacht

Telescopische schacht

De Husqvarna Aspire? grastrimmer is uitgerust met een verstelbare telescopische steel, wat betekent dat u de lengte kunt aanpassen aan uw behoeften voor een comfortabelere werkhouding. En als de klus geklaard is, kunt u de steel eenvoudig inkorten voor een slimmere, compactere opslag.
Verstelbare voorste handgreep

Verstelbare voorste handgreep

Eenvoudig verstelbare voorste handgreep voor een betere controle en comfortabel gebruik
LED Indicator

LED Indicator

LED indicator die aangeeft hoeveel stroom er nog in de batterij zit.
Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus

Lage geluidsniveaus zorgen voor langere werktijden en de mogelijkheid om 's ochtends en' s avonds te werken zonder uw buren te storen.

Specificaties

Accu
Accu gewicht 0,4 kg
Type accu Li-Ion
Batteij voltage 20 V
Cappaciteit/Motor
Maximale snelheid 6800 t/pm
Motortype PMDC (2 borstels)
Afmetingen
Maaibreedte 28 cm
Afmetingen product LxBxH 156x24x30 cm
Gewicht zonder accu 2,6 kg
Logistiek
Gewicht 4700 g
Breedte 226 mm
Lengte 1304 mm
Hoogte 207 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Husqvarna Aspire T28-P4A uit de categorie Trimmers/kantensnijders.

Documenten & downloads

Categorieën